26 СЕСІЯ

Дата: 25.03.2019 08:57
Кількість переглядів: 362

ДВАДЦЯТЬ ШОСТА ПОЗАЧЕРГОВА ЛІСОВА

Фото без опису
Так складається в нашому житті, що все треба робити не відкладаючи «у довгий ящик». От і сьогодні, те, про що говорили довгий час, нарешті, здається, зрушило з місця: з’явилася можливість отримати у власність громади 920 гектарів колишнього колгоспного лісу. Для цього треба виконати всього три завдання: ухвалити рішення сесії, виконати цілий ряд реєстраційних дій і у найкоротший час надати усі підтвердження до Київської обласної адміністрації. 
Для того, щоб виконувати дії із отримання у власність колишнього колгоспного лісу, депутати одноголосно підтримали рішення про створення окремого відокремленого підрозділу із функціями розпорядження лісовим господарством у складі КП «Господар», затвердили Положення про нього, обрали керівника структурного підрозділу - Анатолія Івановича Аврамича. 

Фото без опису
« Ми сподіваємось, що майже річна епопея із оббивання порогів, нескінченних узгоджень і погоджень, буде вирішена цього разу, якщо ж ні, ми здаватись не звикли, будемо працювати далі і використовувати усі можливі і неможливі методи. Завдання ускладнюється тим, що ми першими проходимо цим шляхом, але це для нас звична річ, тому повоюємо. Я щиро вдячна депутатам, що змогли оперативно відгукнутись на наше прохання», - підсумовує голова ОТГ Марія Олександрівна Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь