ПАМ'ЯТАЄМО...

Дата: 25.03.2019 09:24
Кількість переглядів: 399

ВКЛОНЯЄМОСЬ ПАМ’ЯТІ ЗЕМЛЯКА

Фото без опису
Сьогодні, 23 березня, У Переяславі-Хмельницькому жителі Студениківської громади вклонилися своєму земляку, жителю села Переяславське. Олександру Чебаненку, 1986 р. н., військовослужбовцю 30-ї механізованої бригади, який загинув 7 травня 2015 року у бою під Артемівськом Донецької області. Поховали його 10 травня у с. Переяславському. Віднині його скульптура у бронзі назавжди залишиться на варті спокою і миру земляків у затишному скверику в історичній частині міста на вул. Б. Хмельницького якраз напроти православного Воскресінського собору. Вшанувати пам’ять земляків, які віддали своє життя у боротьбі за свободу і незалежність своєї Батьківщини на Сході зібралося багато жителів та гостей міста: побратими – атовці, воїни, які пройшли горнило боїв і приїхали з госпіталю, що у селі Циблі, де проходять реабілітацію, жителі сіл, рідні та близькі загиблих бійців, поважні гості. 

Фото без опису
Відкривали пам’ятник діти героїв, дружина Президента України Марина Порошенко, голова Київської ОДА Олександр Терещук, наш земляк народний депутат Верховної Ради 7-го скликання Віталій Ярема. Дев`ять прізвищ, викарбуваних золотом, горять на сірих гранітних плитах, обпікаючи душу. Саме стільки наших земляків віддали свої життя в ході військових дій.
Втілив образ нашого земляка у бронзі відомий київський скульптор, член Спілки художників України Володимир Микитенко.

Фото без опису
Державними відзнаками було нагороджено десять учасників АТО, Марина Порошенко від благодійного фонду вручила подарунки дітям загиблих атовців, Віталій Ярема подякував всім, хто долучився до спорудження пам’ятного знаку: фонду Марини Порошенко, засновнику Групи компаній “Нива Переяславщини” Олександру Мостіпану.
Жителі Студениківської громади низько вклоняються пам’яті земляка, Молимось за наших хлопців, які стоять на східних рубежах України, просимо у Бога миру для держави і щасливого життя нашим дітям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь