ДВОМІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 08.04.2019 15:48
Кількість переглядів: 365

СОМКОВА ДОЛИНА РОБИТЬ СВІТ ЧИСТІШИМ
Двомісячник з благоустрою крокує громадою і все нові і нові здобутки додаються до скарбнички доглянутого довкілля. Цього разу Сомкова Долина та Соснівка готова прозвітуватись про виконану роботу. 

Фото без опису
Наразі до блиску, до травинки вичищені території, прилеглі до пам’ятників у обох селах, облагороджено дитячий ігровий майданчик поруч із сільською радою, продисковано частину берегів ставка. Ми застали працівників бюджетної сфери села та старосту Тетяну Василівну Шатун уже коли вони закінчували роботу біля пам’ятного знаку у селі Соснівка. Шкода, що не змогли зробити фото до і після, але масштаби зібраного листя, гілля і сміття вражають. Щасливі, розпашілі дівчата ніяк не хотіли позувати для фото, але робота зроблена і похвала заслужена!

Фото без опису
Ще одна радісна новина у громади, бо підсипаються щебеновою сумішшю дві дороги, на яких такого покриття не було ніколи. Це вулиця Набережна та Перемоги. «Це справжня перемога для громади сіл, тепер проїзд буде значно зручніший. Я хочу принагідно подякувати усім жителям села, які долучилися до весняного прибирання і впорядкували території біля своїх господ», - підсумувала староста села Тетяна Шатун. 
Навіть центральне телебачення, що у ці дні знімало фільм про громаду долучилося до зйомок. Ми теж заглянули на одне із подвір’їв по вулиці Перемоги і були приємно подивовані доглянутістю і любов’ю до свого обійстя. Щире спасибі жителю села пану Кулику та його дружині за справжню частинку весни у їх дворі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь