ПОДІЇ

Дата: 12.04.2019 09:07
Кількість переглядів: 362

БУДІВНИЦТВО ДРУГОЇ ЧЕРГИ ШКОЛИ У СЕЛІ ПЕРЕЯСЛАВСЬКЕ ЗАВЕРШЕНО!

Фото без опису
Мрія кількох поколінь учнів школи майже здійснена: будівельники практично завершили роботу. Світлі і ошатні класи, великі вікна, чудове освітлення, вентиляція та пожежна сигналізація і нарешті школа набула завершеного вигляду і тепер із раніше збудованою частиною становить одне ціле. До новосілля залишилося кілька кроків: отримати дозвіл на введення у експлуатацію, закупити меблі і провести генеральне прибирання перед вхідчинами, а ще облаштувати майданчик із твердим покриттям, пришкільну територію, знести стару котельню, змінити огорожу, і так до безкінечності.

Фото без описуСаме ці та інші питання були на порядку денному керівництва громади, старости села, профільного відділу громади та директора школи. Присутні обійшли класи, знайшли деякі огріхи після будівельників, які мають бути ліквідовані, обговорили розташування навчальних кабінетів. Ще належить добре подумати про оснащення кабінетів та облагородження території, це також потребуватиме значних коштів. Всі пропозиції будуть узагальнені та винесені на сесію. Із завершенням будівельних робіт, на жаль, робота не завершується, тому працюємо далі.
«Головне завдання громади – забезпечити належну якість освіти, щоб наші діти були конкурентоздатними у сучасному світі. Тепер школа має гарне приміщення, професійний учительський колектив, час подбати про належне оснащення. Це обійдеться не в одну тисячу гривень, але ми це робити будемо», - підсумувала Марія Олександрівна Лях, голова ОТГ. 
Тим часом життя школи не припиняється ні на хвилину, і дітвора готується до чергового заходу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь