27 СЕСІЯ

Дата: 19.04.2019 14:07
Кількість переглядів: 629

МАЄМО ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ ТА ЗАТВЕРДЖЕНІ КОШТОРИСИ НА РЕМОНТИ

Спільне засідання виконкому сільської ради та сесії розпочалося із затвердження плану проведення урочистостей з нагоди Дня пам’яті та примирення та свята Перемоги. Відповідно, 8 травня будуть проведені демонстрації тематичних фільмів для дітей та молоді, а День Перемоги буде відзначатися біля пам’ятних обелісків та братських могил за окремим графіком. Також голова ОТГ Марія Олександрівна Лях звернулася до меценатів щодо надання допомоги самодіяльним аматорським колективам для оплати поїздки на гастролі країнами Західної Європи.

Фото без опису
Члени виконкому ухвалили рішення про виділення коштів на поховання окремим категорія громадян. Порушувалося також питання несанкціонованих сміттєзвалищ. Депутати пропонували встановити штраф за забруднення території у межах не менше ніж півтори тисячі гривень. Юридична служби громади буде вивчати це питання, але «працювати із населенням у цьому напрямку треба, тому що такого безладу далі терпіти не можна для цього будемо використовувати усі доступні заходи, в тому числі і відеоспостереження», - каже голова ОТГ. Щодо передачі колишнього колгоспного лісу, то Марія Олександрівна зазначила, що всі можливі і неможливі документи уже надані до КОДА, зараз бракує політичної волі для передачі лісу громаді, наразі ліс нещадно вирізається і правових підстав для його захисту у нас немає. 

Фото без опису
Присутні також заслухали інформацію від представників фірми, яка займається прокладанням асфальту за новою технологією із використанням акрилових хімічних сполук, які змішуються із ґрунтом. Уже через добу покриття може використовуватися, вартість дешевша за асфальтову, але щороку її слід поновлювати, підприємство надає гарантію на двадцять років експлуатації. Пропозиція ще буде вивчатися, безпосередньо на практиці буде здійснено пробне виготовлення асфальту на одній із доріг громади. 
Депутати внесли змін до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 22.12.2018 року №511-21-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2019 рік (в новій редакції) та додатків до нього, про що доповіла Тетяна Іванівна Крюкова, начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності. Наразі ОТГ передбачено субвенцію на Нову українську школу, Перевиконання бюджету громади становить 3, 2 мільйони гривень, які будуть направлені на будівництво амбулаторії, ремонт бібліотеки, проект стадіону, капітальний ремонт садочка, меблі, котел у селі Переяславське, ремонт садочка, меблі, пилесос, димохід, будинок культури у с. Студеники, генеральний план села, котельню школи, арку, с. Соснова, ремонт та меблі в бібліотеку, огорожу пам’ятника, Сомкова Долина, баян для самодіяльного колективу с. Козлів та багато іншого. Детальну інформацію читайте на сайті громади. 

Фото без опису
Депутати затвердили Положення про проведення конкурсу та призначення виконувача обов’язків головного лікаря КП «Амбулаторія ЗП – СМ» Вікторію Анатоліївну Кормишевої. Головний лікар закликала жителів громади укладати декларації із лікарями, особливе прохання до жителів села Соснова, які повинні передекларуватися, бо від цього залежить саме існування закладів медицини. 
Затвердили також Положення про молодіжну раду при голові ОТГ та її склад, про що доповіла Валентина Григорівна Усик, провідний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення.
Головний спеціаліст з регіонального розвитку Віта Петрівнав Козелецька доповіла про капітальний ремонт доріг та об’єктів будівництва, а депутати затвердили проектно-кошторисну документації на «Капітальний ремонт дорожнього покриття ділянки автомобільної дороги» вул. Перемоги в с. Сомкова Долина, вул. Центральна в с. Переяславське, вул. Набережна в с. Соснівка, вул. Новоселицька, вул. Садова в с. Соснова, вул. Молодіжна та з’їзду на вул. Жулі, вул. Шляхова в с. Козлів; на «Будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям для Переяславського НВО; на «Капітальний ремонт даху Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.»; «Реконструкцію тепломережі Переяславського НВО «ЗОШ І-ІІ ступенів-ДНЗ» з улаштування модульної котельні».
Також затверджено перелік об’єктів, що фінансуються за рахунок субвенції на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад.
Не без суперечок було призначено виконувача обов’язків начальника центру безпеки Студениківської сільської ради .
Депутати надали згоду на укладення договору суперфіції на земельну ділянку за адресою: Київська область, Переяслав-Хмельницький район, село Переяславське, вул. Переяславська, 1/5, де в майбутньому буде будуватися амбулаторія. Також надано дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування КП «Господар» для ведення лісового господарства та пов’язаних з ним послуг в межах населеного пункту с. Студеники, Про любительське та спортивне риболовство на водних об’єктах, що знаходиться в межах населених пунктів об’єднаної територіальної громади також говорили депутати і ухвалили рішення про заборону риболовлі під час нересту риб, відповідно до чинного законодавства.

Присутні затвердили паспорт місця видалення відходів «Полігон твердих побутових відходів у с. Переяславське», а член виконкому О.В.Ярощук висловив пропозицію Групи компаній «Нива Переяславщини» взяти полігон у оренду з тим, щоб у майбутньому впорядкувати його, огородити, а от щодо можливості впровадження у селах громади роздільного збору сміття (скло, пластик, папір) депутати засумнівалися.
Також ухвалили надання дозволу на розробку технічної документації на земельні ділянки під територією двох парків у с. Соснова та с. Переяслаське (0,20 га).
Збільшили надходження до бюджету десь у межах 130 тисяч гривень на рік уклавши договори договорів оренди землі під об’єктами нерухомого майна (цільове призначення 03.07.) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі під 5 відсотків річних, про що доповіла Гриневич О.В. – начальник відділу земельних ресурсів.
Розглянуто також 48 земельних питань та питання про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування окремим громадянам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь