ДВОМІСЯЧНИК БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 03.05.2019 09:05
Кількість переглядів: 447

ВЕЛИКОДНЄ ПРИБИРАННЯ
Як годиться у цей особливий білий тиждень, громада долучилася до прибирання. 


Основний удар припав, звичайно, на комунальну службу. Працівники підприємства на чолі із його очільником Миколою Андрійовичем Кремешним взялися за кронування дерев. Першим під розчистку потрапив сквер біля пам’ятного обеліска у селі Студеники. Працювала вишка, правда вона було орендована, а час її роботи обходиться громаді у 500 гривень за годину, зате працюють на ній спеціалісти, які мають відповідні дозволи. Правда за багато років дерева виросли такими великими, що навіть орендованої вишки не достатньо, аби їх обрізати, отож шукатимуть інших шляхів. Велику справу роблять також комунальники із розчистки дерев від омели.


На новенькому тракторі громади працює Іван Анатолійович Аврамич, а підміняє його Євгеній Іванович Коваленко. Новеньким тракторцем хлопці працюють впродовж місяця і не нахваляться: «Новий є новий». Хлопці кажуть, що до Великодня, до Дня Перемоги уже все буде прибране. А на сусідньому боці вулиці жителі будинку Олександр Бурлевич( Чорний) та Андрій Мельник завершують білити дерева. 


Хлопці –комунальники кажуть, що роботи у громаді насправді багато. Керівник КП «Господар» розповідає, що досі очистили не тільки центральний парк, але і дерева у інших селах громади, багато у Сомковій Долині, Соснівці, Сосновій, Козлові. У Козлові біля першого озера вирізають поросль. Наразі у кожному населеному пункті по два працівники, ще чотири у самому комунальному господарстві, але роботи вистачає всім. 
Поруч на клумбі біля Будинку культури трудяться дівчата – соціальний працівник Ліда Григорівна Довгорук та працівниця Будинку культури Литвин Ольга Михайлівна, вони пересаджують квітки – півники, аби вони росли рівненькими рядками. 
Роботи із коронування дерев ведуться також біля Студениківської школи та поруч із новенькою школою у селі Переяславське.
Проводилось також прибирання кладовищ, братських могил, пам’ятних місць, навіть дорогу почали «латати». Отож до Великодня громада прибирається.
« Для забезпечення належного рівня благоустрою у селах працює наше комунальне підприємство, постійно ці питання на контролі старост громади, а до завершення двомісячника із благоустрою впорядкуємо територію всієї громади», - каже голова ОТГ Марія Олександрівна Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь