ІНІЦІАТИВА

Дата: 07.05.2019 08:13
Кількість переглядів: 359

ЗАВЗЯТІСТЬ ПЛЮС ЗГУРТОВАНІСТЬ
Так влаштовані люди, що нам завжди чогось бракує: грошей, можливостей часу…Та так буває не у всіх, бо у нашій громаді є особливий виборчий округ. Справа не тільки в тому, що перший, але у тому, що тут живуть небайдужі до свого майбутнього люди і є організатор – депутат Студениківської сільської ради Анатолій Іванович Аврамич. Завзятість плюс згуртованість завжди дає результат. 

Фото без опису
Суботнього ранку, коли вдома повно роботи і так неохота вставати, жителі округу уже біля дитячого ігрового майданчика. Тепер у них нова ідея: із відпрацьованих шин роблять огорожу, розмальовують її у різні кольори, із більшої шини пісочницю, ще одну, вже дерев’яну, встановлять поруч, а третя(не пофарбована) буде для садочка. Дивує, що серед умільців - майстрів багато молоді, чоловіків. Кажуть, мами на роботі, тому татки виконують справжню чоловічу роботу – власноруч зводять ігровий майданчик для діточок. На запитання, що ж їх привело сюди відповідають просто: «Совість!». А де взяли таке архаїчне поняття, кажуть, що навчили у школі і дивляться у вічі колишньому директору, голові ОТГ Марії Олександрівні Лях. 

Фото без опису
«Найбільше мрію, щоб жителі відчули власну причетність до всіх справ, які відбуваються у громаді. Готова працювати не покладаючи рук, аби підтримати громадські ініціативи. Вірю, що ця справа буде просуватися і щиро хотіла б аби і всі інші жителі запалилися і почали створювати такі осередки майбутнього поруч зі своїми садибами», - каже Марія Олександрівна.

Фото без опису
Хочемо сказати щире спасибі усім учасникам толоки: ви вмієте дивувати і надихати!
А ще серед працівників був особливий помічник – кіт, звуть Гурман. А таке шляхетне прізвисько отримав заслужено, бо любить не тільки молочко і м’ясо, але і помідори, огірки і всілякі овочі, тепер майданчик стовідсотково буде везучим, бо першим по ньому пройшовся кіт Гурман (як на новосіллі). Заїдьте у Старе село, у Студеники, подивіться як різнокольорово виграє барвами нова огорожа та пісочниці, запрошуємо вас на прогулянку із дітками. Тільки не псуйте нічого, бо Гурман за всім спостерігає і байдуже, що він не пес…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь