ІНІЦІАТИВА

Дата: 07.05.2019 08:13
Кількість переглядів: 373

ЗАВЗЯТІСТЬ ПЛЮС ЗГУРТОВАНІСТЬ
Так влаштовані люди, що нам завжди чогось бракує: грошей, можливостей часу…Та так буває не у всіх, бо у нашій громаді є особливий виборчий округ. Справа не тільки в тому, що перший, але у тому, що тут живуть небайдужі до свого майбутнього люди і є організатор – депутат Студениківської сільської ради Анатолій Іванович Аврамич. Завзятість плюс згуртованість завжди дає результат. 

Фото без опису
Суботнього ранку, коли вдома повно роботи і так неохота вставати, жителі округу уже біля дитячого ігрового майданчика. Тепер у них нова ідея: із відпрацьованих шин роблять огорожу, розмальовують її у різні кольори, із більшої шини пісочницю, ще одну, вже дерев’яну, встановлять поруч, а третя(не пофарбована) буде для садочка. Дивує, що серед умільців - майстрів багато молоді, чоловіків. Кажуть, мами на роботі, тому татки виконують справжню чоловічу роботу – власноруч зводять ігровий майданчик для діточок. На запитання, що ж їх привело сюди відповідають просто: «Совість!». А де взяли таке архаїчне поняття, кажуть, що навчили у школі і дивляться у вічі колишньому директору, голові ОТГ Марії Олександрівні Лях. 

Фото без опису
«Найбільше мрію, щоб жителі відчули власну причетність до всіх справ, які відбуваються у громаді. Готова працювати не покладаючи рук, аби підтримати громадські ініціативи. Вірю, що ця справа буде просуватися і щиро хотіла б аби і всі інші жителі запалилися і почали створювати такі осередки майбутнього поруч зі своїми садибами», - каже Марія Олександрівна.

Фото без опису
Хочемо сказати щире спасибі усім учасникам толоки: ви вмієте дивувати і надихати!
А ще серед працівників був особливий помічник – кіт, звуть Гурман. А таке шляхетне прізвисько отримав заслужено, бо любить не тільки молочко і м’ясо, але і помідори, огірки і всілякі овочі, тепер майданчик стовідсотково буде везучим, бо першим по ньому пройшовся кіт Гурман (як на новосіллі). Заїдьте у Старе село, у Студеники, подивіться як різнокольорово виграє барвами нова огорожа та пісочниці, запрошуємо вас на прогулянку із дітками. Тільки не псуйте нічого, бо Гурман за всім спостерігає і байдуже, що він не пес…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь