ВИКОНКОМ

Дата: 14.05.2019 10:07
Кількість переглядів: 394

ПРО БЕЗПЕКУ ТА ЗАХИСТ

Фото без опису
Основні питання порядку денного виконкому стосувалися безпеки проживання у громаді та захисту прав дітей.
Виконком сільської ради розпочався із обговорення одного із ключових завдань життєдіяльності - безпеки. Голова ОТГ Марія Олександрівна Лях зазначила, що наразі законодавчих інструментів для організації роботи Центру безпеки державою не напрацьовано, виходом із ситуації може бути укладення договору про надання послуг із спеціалізованою охоронною фірмою: «Наразі важливіших питань, аніж освіта, медицина, комунальне обслуговування та безпека для громади немає. Зараз у області обговорюється питання про впровадження у ОТГ посади громадський офіцер, який буде фінансуватися державою, але поки що конкретних рішень у цьому напрямку немає», - зазначила Марія Лях. Попередньо вартість патрулювання сіл двома екіпажами позмінно обійдеться у близько 60- 65 тисяч щомісячно. Члени виконкому підтримали укладення договору із надання послуг із спеціалізованим охоронним підприємством. Очільник підприємства «Альфа-Безпека» також повідомив про можливість встановлення тривожних кнопок. Обов’язково вони будуть встановлені у освітніх закладах та закладах культури та на особисте замовлення у приватних оселях. Патрулювання буде здійснюватися 24 години на добу, пункт базування у с. Студеники, у приміщенні пожежної частини. Остаточне рішення буде ухвалене депутатами на найближчій сесії 

Фото без опису
Під час внесення змін до розпису видатків загального фонду на 2019 рік було перерозподілено, в тому числі, кошти на підтримку спорту, зокрема, футбольну команду, яка, до речі, у суботу перемогла команду с. Пологи Вергуни у першому колі чемпіонату району. Наступна гра відбудеться цієї суботи у Студениках.
Також передбачено кошти на закупівлю твердого палива для освітніх закладів та інші технічні питання. 
Члени виконкому також підтримали рішення про створення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Студениківської сільської ради та ухвалили її склад. Крім голови ОТГ до її складу входить заступник голови ОТГ Микола Михайлович Гудзь, старости населених пунктів та по одному депутату від кожного населеного пункту. Всього 11 осіб.
Також було затверджено список дітей пільгових категорій об’єднаної територіальної громади Студениківської сільської ради, які направляються на відпочинок, про що доповіла Юлія Григорівна Козелецька, провідний спеціаліст відділу освіти охорони здоров’я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення. Відповідно 30 дітей громади зможуть відпочити у дитячому оздоровчому таборі «Маяк», який знаходиться у селі Рибаківка Миколаївської області, вартість путівки – 6 тисяч 384 грн. Батьки своїм коштом забезпечують проїзд до табору, завдяки чому кількість дітей збільшено, списки формували навчальні заклади пропорційно до кількості дітей у школах. 

Фото без опису
Присутні затвердили висновок про доцільність позбавлення батьківських прав громадянки П. та висновок про передачу земельної ділянки в оренду із врахуванням інтересів неповнолітніх дітей.
Було присвоєно поштові адреси автозаправній станції в с. Козлів та в с. Переяславське.
Надано також дозвіл на перепоховання та підтримано виділення матеріальної допомоги на поховання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь