ЗВЕРНЕННЯ

Дата: 16.05.2019 07:59
Кількість переглядів: 337

ЗВЕРНЕННЯ
голови Студениківської ОТГ до жителів громади
Шановні жителі!


Впродовж всього існування нашої громади, майже півтора року члени виконавчого апарату, депутати та члени виконкому докладали максимум зусиль для збереження у громаді відділення Ощадного банку. Сільська рада не тільки не знімає із установи орендної плати, а навіть самотужки сплачує за енергоносії. За цей період нами написано більше десяти листів у різні інстанції, неодноразово проводилися зустрічі із керівниками практично усіх структурних підрозділів банку. Зверталися по допомогу до народного депутата Сергія Григоровича Міщенка.
Державний Ощадбанк впродовж кількох років активно закриває свої відділення на території України, визначивши, що головний критерій, на який опирається керівництво фінустанови – економічна ефективність і економічна обґрунтованість присутності у регіоні. Таким чином під скорочення потрапляють всі відділення, які вважають економічно неефективними, найбільша кількість їх знаходиться у сільській місцевості. 
Ідучи назустріч вимогам банку ми перевели на обслуговування зарплатного проекту працівників апарату сільської ради, дошкільного закладу, відкрили депозитні рахунки, але цього замало, тому звертаємось до всіх жителів громади, працівників підприємств, розташованих на території громади, власників земельних паїв, суб’єктів господарювання, фермерів, приватних підприємців, власників бізнесових структур із проханням перейти на обслуговування до Студениківського відділення Ощадного банку, тільки таким чином ми можемо врятувати відділення. Сьогодні Ощадбанк виконує не тільки фінансову функцію, як банківська установа, але і соціальну, бо в основному його послугами користуються люди старшого покоління і якщо ми всі разом не докладемо зусиль до його збереження постраждають від цього найбільше саме літні люди, які не такі мобільні, не такі обізнані і не вміють користуватися сучасними гаджетами. 
Відповідно до стратегії розвитку банку, затвердженої урядом, всього будуть закриті більше 1000 відділень, і якщо ми всією громадою не вчинимо реальних кроків, щоб перейти на обслуговування до нашої філії, то вона буде серед цієї тисячі.
У назві нашої громади головне слово - об’єднана, тому давайте об’єднаємось довкола вирішення цієї проблеми, щоб полегшити життя нашому старшому поколінню.
З повагою голова Студениківської ОТГ Марія Лях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь