ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ

Дата: 23.05.2019 16:22
Кількість переглядів: 366

ТО ЧИ БУТИ ОЩАДБАНКУ У СТУДЕНИКАХ

Фото без опису
Двогодинна розмова за участі очільниці Переяслав-Хмельницького відділення Ощадбанку була змістовною, але остаточних «крапок над і» так і не поставила. 
Голова Студениківської ОТГ детально описала стан справ і ситуацію довкола банку. Зокрема, Марія Олександрівна сказала, що відповідно до домовленостей із керівництвом банку у Студениках працюватиме пункт дистанційного обслуговування. Відрізняє його від відділення тільки неможливість укладати договори депозиту та надавати кредити, для звичайного споживача, пенсіонера, нічого не зміниться. Пункт працюватиме не раніше, ніж за два - три місяці за умови, що набереться не менше ніж 1000 активних карток, наразі їх 400. Такі ж умови для встановлення банкомату (уже через два тижні після активації 1000 карток). Набрати 1000 карток можна, якщо на обслуговування до Ощадбанку перейдуть працівники бюджетної сфери ( для отримання авансу) та власники земельних паїв, які відтепер отримуватимуть кошти за паї на картку. Для відкриття картки заявник повинен прийти до відділення банку із паспортом, ідентифікаційним кодом та телефоном, На час припинення роботи відділення у Студениках цю процедуру буде здійснювати працівник Переяслав - Хмельницького відділення банку, який працюватиме з понеділка по середу, щоб сплатити кошти за комунальні послуги, але тільки за безготівковим рахунком. Копії документів також можна залишити секретарю сільської ради.

Фото без опису
Впродовж ДВОХ місяців, поки буде вирішуватись ситуація із роботою пункту дистанційного обслуговування, отримати пенсійні виплати можна у м. Переяслав-Хмельницький поза чергою. Усі охочі зможуть це зробити безкоштовно, скориставшись автобусом, наданим сільською радою. Автобус буде курсувати до відділення банку у м. Переяслав-Хмельницький щотижнево, у п’ятницю. Від’їзд від Центральної площі с. Студеники о 9. 00, перша поїздка відбудеться 24 травня у п’ятницю.
Особливу увагу присутні звернули на необхідність поновлення на роботі колишньої працівниці банку – Наталії, яка була професіоналом своєї справи та відзначалася високою культурою обслуговування відвідувачів; керівник Переяслав - Хмельницького відділення гарантувала повернення працівниці на роботу. 
Виходячи із вищенаведеного, просимо усіх власників земельних паїв та працівників бюджетної сфери звернутись до працівника банку чи секретаря сільської ради для відкриття карткових рахунків. Із собою мати паспорт та ідентифікаційний код. Просимо долучитися до вирішення цієї ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь