ОСВІТА

Дата: 28.05.2019 13:13
Кількість переглядів: 403

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК КЛИЧЕ У КВЕСТ КАНІКУЛ ЛІТНІХ

Фото без опису
Цей день у Студениківській школі був суцільно неординарний. Починаючи із футболок випускників із хештегом ВИПУСКНИК і легких чорних спідничок і закінчуючи квестом замість традиційної лінійки. А ще кожен клас був одягнутий у власну форму: футболки рожевого, синього , помаранчевого, жовтого кольору, картаті сорочки і навіть піратські бандани. Після урочистої зустрічі випускників і привітання від найменших у вишиванках, усім повідомили, що головного провісника літа – шкільного дзвоника – немає, його викрав домовичок Кузя, а щоб знайти і повернути його треба пройти дев’ять станцій.

Фото без опису
По черзі школярики мандрували до танцювальної станції «Чунга- Чанга», станції скоромовок «Язиката Хвеська», художньої, потім до Бермудського трикутника, де демонстрували знання, далі мандрували до співочої станції, потім до спортивної, складали буріме, і відгадували загадки. Врешті, пройшовши випробування, знайшли букви і склали із них слово МЕДІАТЕКА. Саме там і знайшли доброго друга - дзвоника і по черзі усі випускники провістили дзвоником завершення навчального року. А ще були флешмоб від випускниць, пісні від маленьких артистів і море позитиву. Завершення свята – традиційне, солодке частування від батьків. Залишилося сказати: «Спасибі, школо, за науку! Ми на канікули! До зустрічі у літньому таборі!». 

Фото без опису
А випускників чекає доросле життя, нехай воно буде бережене батьківською любов’ю і Божою ласкою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь