ГРОМАДСЬКЕ ЖИТТЯ

Дата: 28.05.2019 14:24
Кількість переглядів: 340

ОЩАДБАНК У СТУДЕНИКАХ:ПРОМІЖНІ РЕЗУЛЬТАТИ

Фото без опису
Зусилля виконавчого апарату села, активу та жителів, на жаль, не дали поки що бажаних результатів. Усі домовленості, яких досягнуто на зустрічі з керівництвом банку сільська рада дотримала. Як і було обіцяно на 9.00 у п’ятницю шкільний автобус підвозив усіх бажаючих до банку, аби можна було відкрити картки та отримати пенсію. І людей, треба сказати, зібралося немало, Але карток відкрили аж одну!!!Чому спитаєте? Більше не було бажаючих…Ще тринадцять осіб принесли копії своїх документів до сільської ради, всього за тиждень – чотирнадцять, а треба 600!
«Зрозуміло, що наша психологія таким чином побудована, що всі нам чимось зобов’язані: уряд, сільська рада, держава, батьки…Але є речі, які крім нас ніхто зробити не може. Із відкриттям рахунків так само», - саме із такими словами до голови ОТГ прийшли жителі села Віталій Васильович Близнюк та Микола Іванович Близнюк. Вони з власної ініціативи обдзвонюють жителів і просять відкрити карткові рахунки. Чим швидше ми це зробимо, тим краще.
Отож, ще раз до жителів звертається голова ОТГ Марія Олександрівна Лях: «Шановні, дуже прошу вас відкрити карткові рахунки, для чого можна звернутися до секретаря сільської ради із паспортом та ідентифікаційним кодом, або звернутися особисто у відділення банку у м. Переяслав –Хмельницький, автобус для поїздки буде організовано безкоштовно. Відправка о 9.00 від Центральної площі с. Студеники. Переконливо прошу зв’язатися із своїми рідними, близькими, сусідами і повідомити їм. Просимо також власників земельних паїв та працівників бюджетної сфери долучитися до цієї справи, тільки так ми зможемо зберегти у громади пункт обслуговування Ощадбанку».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь