ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 30.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 387

ГЕТЬ ВІД ГАЗУ!


Приблизно так може звучати гасло, яким послуговується Студениківська громада у своїх підходах до утримання бюджетної сфери.
«Із часу свого утворення Студениківська громада в основу своєї діяльності ставить економне та ощадне використання наявних ресурсів. Саме тому основні зусилля вирішили зосередити на термомодернізації та економії коштів. Крім того, що термомодернізували школу у Студениках, практично за новим проектом із врахуванням потреб економії зведена школа у с. Переяславське, ми намагаємось повністю перейшли на альтернативні види опалення у закладах бюджетної сфери. 

Фото без опису
Перевели на тверде паливо школу у Студениках. Закінчували опалювальний сезон у дитячому садочку «Малятко» також на новому твердопаливному котлі. Тільки за останній тиждень закупили два котли для опалення закладів освіти та медицини. Один буде встановлений у амбулаторії села Студеники, інший придбано для дитячого садочка села Переяславське», - так про стан справ із впровадженням енергоощадних технологій говорить голова громади – Марія Олександрівна Лях.

Фото без опису
На час наших відвідин амбулаторії Студеників там якраз привезли новий котел і відповідальний за газове господарство громади Василь Петрович Манов та очільник будівельної організації - підрядника Микола Володимирович Іллєнко обговорювали питання утеплення приміщення, де він буде встановлений.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь