ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 30.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 358

ГЕТЬ ВІД ГАЗУ!


Приблизно так може звучати гасло, яким послуговується Студениківська громада у своїх підходах до утримання бюджетної сфери.
«Із часу свого утворення Студениківська громада в основу своєї діяльності ставить економне та ощадне використання наявних ресурсів. Саме тому основні зусилля вирішили зосередити на термомодернізації та економії коштів. Крім того, що термомодернізували школу у Студениках, практично за новим проектом із врахуванням потреб економії зведена школа у с. Переяславське, ми намагаємось повністю перейшли на альтернативні види опалення у закладах бюджетної сфери. 

Фото без опису
Перевели на тверде паливо школу у Студениках. Закінчували опалювальний сезон у дитячому садочку «Малятко» також на новому твердопаливному котлі. Тільки за останній тиждень закупили два котли для опалення закладів освіти та медицини. Один буде встановлений у амбулаторії села Студеники, інший придбано для дитячого садочка села Переяславське», - так про стан справ із впровадженням енергоощадних технологій говорить голова громади – Марія Олександрівна Лях.

Фото без опису
На час наших відвідин амбулаторії Студеників там якраз привезли новий котел і відповідальний за газове господарство громади Василь Петрович Манов та очільник будівельної організації - підрядника Микола Володимирович Іллєнко обговорювали питання утеплення приміщення, де він буде встановлений.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь