ОСТАННІЙ ДЗВОНИК

Дата: 03.06.2019 09:11
Кількість переглядів: 380

ДОРОГА У ЗАВТРА УЖЕ ПОЧАЛАСЬ…

Фото без опису
Останній шкільний дзвоник – це завжди особлива подія, а у сільській школі, де всі один одного знають, - перетворюється на свято усієї громади села. Саме так було у селі Переяславське, де у юність проводжали усією родиною своїх дев’ятикласників. Щемке і ліричне свято радувало нагородами школярів, а було їх багато, бо відзначали відмінників навчання, учасників олімпіад, спортсменів, юних футболістів і учасників хореографічного колективу «Барвінок» на чолі із улюбленим керівником – Олександром Івановичем Козачком. А як весело жити у нас на Україні, вони розповіли своєю вітальною композицією.

Фото без опису
А ще всім миром дітлахи намагалися розбити горішок знань, але впорався із цим лише директор школи Роман Феліксович Корнієнко. У своїх вітальних словах директор подякував школярикам і вчителям за терпіння, бо і справді, вчитися у дві зміни і чекати відкриття нової школи таки нелегко. Потім були вітання від голови Студениківської ОТГ Марії Олександрівни Лях, яка назвала випускників виборцями, бо, справді, вони обирають зараз свою дорогу в житті, а ще сказала, що громада завжди пишатиметься своїми учнями. Щасливих літніх канікул побажав учням староста села Михайло Романович Ємельяненко. Благословив у дорогу випускників настоятель місцевого храму отець Михайло.
До випускників зверталися батьки, вручили їм іменні стрічки, а майже дорослі діти зі сльозами на очах подякували їм за виховання. 

Фото без опису
Дякували також вчителям, дев’ятикласники подарували частинку своїх сердець першій вчительці та класному керівнику. Сьогодні всі обдаровували випускників, іграшки та символічні дзвоники від найменших стануть добрим спогадом про школу, а кульки з побажаннями добра і удачі зроблять їх мрії крилатими.
Нехай вони здійснюються, дитячі мрії, ми заради цього живем і працюєм! Нехай щасливою буде ваша дорога у завтра, дорогі випускники!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь