ДОШКІЛЛЯ

Дата: 03.06.2019 09:13
Кількість переглядів: 409

ПЕРШИЙ У ЖИТТІ ВИПУСКНИЙ


Вперше у житті справжній випускний бал був у найстарших діточок дошкільного закладу «Малятко» у Студениках.
Ох вони і розійшлися! Яких тільки дивовиж не вигадали вихователі та музичні керівники: і пісні співали, і танці танцювали, затіяли навіть хореографічний флешмоб разом із викладачем хореографії.

Хлопчики щиро розповіли, які вони джентльмени і навіть станцювали цілий танок, і все, як у справжніх чоловіків: і штанці, і метелик, і шляпа. 
Потім була казкова розповідь про принцесу, що не бажала вчитися і яку врешті переконали йти до школи самі діти і навіть на швидкість зібрали портфелик. І тут таки перемогли дівчатка: тяга до знань у них явно більша. Та імпровізовані змагання завершив дуже вишуканий вальс, за що наша подяка керівнику хореографічного гуртка. 
Але особливий респект заслуговують на цьому дитячому святі дорослі. Звичайно, це працівники дитячого садочка, і малята заслужено вручили їм квіти. Та окремо хочеться подякувати батькам, особливо чоловікам, які знайшли час і сміливість і погодились вивчити та продемонструвати справжній вальс: батьки із доньками, мами із синочками. Минуть роки і ваші діти стануть дорослими, але перший вальс на випускному із татком чи матусею вони не забудуть ніколи. Шкода, що у нас, таких дорослих, ніколи не було справжнього вальсу із татком…


На завершення директор закладу Наталія Тарасенко вручила випускникам їх перші дипломи. У них попереду насичене і бурхливе шкільне життя, але садочок назавжди залишиться острівком дитинства, куди можна повертатися за наснагою все життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь