СЕСІЯ

Дата: 09.06.2019 18:15
Кількість переглядів: 486

ДВАДЦЯТЬ ВОСЬМА СЕСІЯ

Фото без опису

Чергова 28 сесія встановила ставки зі сплати земельного податку на наступний рік, на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, ставки туристичного збору
Затверджено також Положення: про транспортний податок, про єдиний податок на 2020 рік та Положення про збір за місця паркування транспортних засобів 
Ухвалили депутати Статут Комунального підприємства «Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини» в новій редакції, Положення про пожежну команду та Програму підвищення безпеки населення Студениківської ОТГ.

Фото без опису
Для покращення інформованості населення про стан та діяльність виконавчого апарату ОТГ депутати підтримали випуск інформаційного бюлетеня Студениківської громади, який виходитиме один раз на квартал. 
Своїм рішенням депутати затвердили виконання сільського бюджету за І квартал 2019 року та внесли до бюджету зміни, про що доповіла Тетяна Іванівна Крюкова - начальник відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності.
У продовження виготовлення Генерального плану сіл було надано дозвіл на розробку плану зонування та стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування Генерального плану села Сомкова Долина та села Соснівка та таку ж оцінку для Генерального плану села Соснова.

Фото без опису
Щодо ремонту доріг, затверджено проектно-кошторисну документації на капітальний ремонт вул. Пономаренка та Переяславська в с. Студеники, вул. Миру в с. Соснова, покриття ділянки тротуару вул. Привокзальна в с. Переяславське та такого ж тротуару до школи у с. Студеники
Депутати затвердили проектно-кошторисну документацію благоустрою школи у с. Переяславське та передбачили кошти для котельні на пелетах для Соснівського НВО.
Розглянуто також 47 земельних питань та надано одноразову матеріальну допомогу на лікування громадянам, відповідно до поданих заяв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь