МЕДИЦИНА

Дата: 30.06.2019 19:57
Кількість переглядів: 363

ДОБРИЙ ПОМІЧНИК МЕДИКІВ


Щоб полегшити працю медиків у громаді, з’явився ще і добрий електронний помічник – аналізатор крові, який зробить загальний аналіз за вісімнадцятьма параметрами.
Загальноклінічне дослідження крові – це не тільки один з найважливіших методів, що дозволяє уточнити діагноз, але і можливість відслідкувати динаміку стану пацієнта. А новий діагностичний прилад дозволить також зберігати усі аналізи пацієнта у електронному вигляді та порівняти їх при потребі.
Обстеження включає визначення вмісту гемоглобіну, кількості еритроцитів, обчислення колірного показника, підрахунок числа лейкоцитів, тромбоцитів, визначення лейкоцитарної формули і швидкості осідання еритроцитів (ШОЕ). 
Всього прилад здатен зробити 60 аналізів за хвилину. Тобто хвилина і аналіз готовий. Результати прилад відразу віддруковує і він може зберігатися у картці пацієнта. 
Кажучи простою мовою, – дає розгорнуту картину стану пацієнта. До речі, навіть не всі районні лікарні мають на озброєнні таке обладнання. Обслуговування приладу та забезпечення витратними матеріалами взяла на себе фірма, яка його поставила – ТОВ «Лабікс», саме його представник провів пробний аналіз та навчив наших медиків працювати на ньому. Тепер кожен із жителів може зробити аналіз крові за потреби, а ми бажаємо вам не хворіти, а медикам – гарного святкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь