МЕДИЦИНА

Дата: 30.06.2019 19:57
Кількість переглядів: 391

ДОБРИЙ ПОМІЧНИК МЕДИКІВ

Фото без опису
Щоб полегшити працю медиків у громаді, з’явився ще і добрий електронний помічник – аналізатор крові, який зробить загальний аналіз за вісімнадцятьма параметрами.
Загальноклінічне дослідження крові – це не тільки один з найважливіших методів, що дозволяє уточнити діагноз, але і можливість відслідкувати динаміку стану пацієнта. А новий діагностичний прилад дозволить також зберігати усі аналізи пацієнта у електронному вигляді та порівняти їх при потребі.
Обстеження включає визначення вмісту гемоглобіну, кількості еритроцитів, обчислення колірного показника, підрахунок числа лейкоцитів, тромбоцитів, визначення лейкоцитарної формули і швидкості осідання еритроцитів (ШОЕ). 
Всього прилад здатен зробити 60 аналізів за хвилину. Тобто хвилина і аналіз готовий. Результати прилад відразу віддруковує і він може зберігатися у картці пацієнта. 
Кажучи простою мовою, – дає розгорнуту картину стану пацієнта. До речі, навіть не всі районні лікарні мають на озброєнні таке обладнання. Обслуговування приладу та забезпечення витратними матеріалами взяла на себе фірма, яка його поставила – ТОВ «Лабікс», саме його представник провів пробний аналіз та навчив наших медиків працювати на ньому. Тепер кожен із жителів може зробити аналіз крові за потреби, а ми бажаємо вам не хворіти, а медикам – гарного святкування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь