ОСВІТА

Дата: 30.06.2019 20:50
Кількість переглядів: 445

ЧАРІВНА КВІТКА ДИТИНСТВА
Чарівна квітка дитинства розцвіла цього разу для випускників двох сіл громади: Соснова та Студеники. Така квітка розцвітає один раз на одинадцять років, викохана стараннями учителів, батьків і самих садівників – випускників школи.

Фото без опису
Дивовижної краси дівчата у випускних сукнях, серйозні і ошатно вбрані хлопці, вчителі, яких навіть не впізнати, бо вони сьогодні геть інші, не суворі, а розчулені, і, звичайно, батьки, що очікують щасливої долі для своїх діточок. І вона справді буде, бо, як сказала у вітальному слові голова громади Марія Олександрівна Лях: «Ми усією громадою будемо молитися, щоб ваша доля була щасливою і успішним життєвий шлях. Ви можете на нас розраховувати: на школу, яка досі вкладала у вас знання; на вчителів, що з маленьких пташенят виростили справжніх громадян держави, на батьків, що своє серце і душу вкладали у ваше зростання і на громаду, яка, зрештою, працює заради вашого майбутнього».

Фото без опису
Квітку дитинства вручили випускникам першокласники і кожен із її пелюстків повертав винуватців свята то до батьківського порога, то до початкової школи, то до прощання з учителями, то до чарівної шапки, яка вміє читати думки. Сценарних ходів, вигаданих організаторами дійства, було безліч, просто дивує, як і коли вони та випускники встигли все це зробити та вивчити. Янголи і веселе чортеня, санітари, і сценки зі шкільного життя, танець із матусями і навіть імпровізація, що тут-таки на сцені виникла, немало повеселивши зал, а найголовнішу місію виконали директори шкіл , вручивши випускникам сертифікати, - усе це стало ліричним і піднесеним наповненням вечора. А ще пісні, поезія і особлива дата, бо випускники Студениківської школи стали 55 ювілейним випуском. А ще у обох школах був неодмінний атрибут свята – випускний вальс.

Фото без опису
Наші діти зустріли перший у своєму житті дорослий світанок…Нехай довгою і щасливою буде їх життєва дорога, нехай таланить їм на друзів, партнерів, колег і однокашників, нехай навчання у вузах стане гідним стартом у професійному зростанні, і ніколи не бракує роботи, будуть досягнення і успіхи. Хай стане їм наснаги і хисту для самореалізації, а оберегом буде батькове сильне плече, мамина любов, підтримка громади і приємним спогадом залишиться дитинство, яке чарівною квіткою буяло у рідному краї. Щасливої дороги, дорогі наші випускники!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь