МЕДИЦИНА

Дата: 06.07.2019 11:26
Кількість переглядів: 515

МЕДИЦИНА ГРОМАДИ ОНОВЛЮЄТЬСЯ
До одного із основних і пріоритетних напрямків життя громади – медицини, - прискіплива увага. Нині маємо ще один невеличкий привід для радості, навіть два: у двох закладах відбулися змін на краще. 
Голова громади Марія Лях та головний лікар Вікторія Кормишева відвідали медичний заклад у селі Соснова, у якому будівельники щойно завершили ремонтні роботи.

Фото без опису
Стіни аж світяться новизною, перестелена підлога, вінка посміхаються чистими шибками і настрій у працівників закладу – відмінний. Очільник закладу – Михайло Миколайович Черниш – лікар із багаторічним стажем, якістю ремонту задоволений, каже, що тепер світло і тепло, і людям не соромно зайти. На момент наших відвідин одна із жительок якраз проходила планове лікування, отримувала крапельниці, бо у закладі є окремий маніпуляційний кабінет, Тут таки готовий прийняти відвідувачів і лікар- стоматолог, працює фельдшер, старша та молодша медична сестра. 
« Тільки завдяки об’єднанню у громаду, можемо планомірно підвищувати якість життя мешканців, зокрема і ремонт, який ви бачите, був би без об’єднання коштів неможливий. Звичайно, що це ще не все, що хотілося б зробити для медиків та жителів села. Думаємо про санвузол, ремонт каналізації, теплу воду для медиків, додаткове обладнання. Зараз підтягнемо до такого ж рівня інші заклади. Щойно я відвідала ФАП села Козлів, де після багатьох років експлуатації будівлі із проблемним дахом, нам вдалося повністю перекрити його та зробити зовнішній косметичний ремонт, залишилися внутрішні роботи на наступний рік. Тепер на порядку денному - опалення та заміна вікон та дверей у медзакладі села Соснівка і найголовніше – будівництво нової амбулаторії для села Переяславське. Досі, нібито, із цим все гаразд, все просувається хоча і повільно, але стабільно. Свою частину роботи громада виконала, далі слово за державними органами»,- зазначила Марія Олександрівна.

Фото без опису

А головний лікар громади Вікторія Анатоліївна використала відвідини аби ще раз нагадати колегам про планові медогляди школярів: усі, хто вступатиме до першого класу, повинні пройти їх у райцентрі, інші школярі можуть у свого сімейного лікаря, а от на аналіз крові усіх повезуть шкільним автобусом до Студеників, про що буде оголошено додатково. 

Фото без опису
Медики у селі Козлів також задоволені ремонтом і кажуть, що дах пройшов випробування недавнім дощиком і не підвів. Тому медикам гарної роботи у оновлених будівлях, а нам громаді – доброго здоров’я і нових можливостей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь