СТРАТЕГІЯ ГРОМАДИ

Дата: 02.08.2019 15:53
Кількість переглядів: 307

СТРАТЕГІЯ ДЕТАЛІЗУЄТЬСЯ

Фото без опису
Головний документ планування життя громади – Стратегія, практично завершений і готовий до громадського обговорення. Залишилося тільки конкретизувати, яким чином, через які конкретні проекти вона буде реалізовуватись. Саме цій меті було приурочене чергове зібрання робочої групи. Модератор Стратегії Голова Комітету з питань ринків капіталу Польсько - української торгової палати, кандидат економічних наук Олексій Володимирович Пасічник розповів про основні підрозділи Стратегії і проінформував, що наразі група повинна попрацювати над конкретними проектами із кожної стратегічної цілі.

Фото без опису
Розділившись на три групи, присутні доповнили документ конкретними заходами, вказали на джерела фінансування та результати реалізованих проектів. Надійний наставник громади, Тетяна Тимошенко, радник з регіонального розвитку Київського ЦРМС особисто долучилася до напрацювання нашої Стратегії і запропонувала цілий ряд проектів із розвитку економіки та підприємництва. Так спільними зусиллями вимальовується план нашого життя на наступні п’ять років. За цим етапом ще буде робота координатора Стратегії Віти Петрівни Козелецької із оформлення запропонованих проектів, а вже потім документ потрапить на громадське обговорення, до якого мають долучитися всі жителі.

Фото без опису

«Нам бракує відчуття причетності кожного до розбудови громади, тільки усвідомивши, що ніхто не прийде і не зробить кращим наш двір, вулицю, село, громаду, крім нас, ми станемо спільнотою, а відтак і жити будемо краще», - резюмувала голова ОТГ Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь