ОСВІТА

Дата: 19.08.2019 16:33
Кількість переглядів: 376

МАЙДАНЧИК ДЛЯ МІНІ – ФУТБОЛУ

Фото без опису
Навіть не вирилось, що на такій нерівній місцевості може бути щось такею як майданчик зі штучним покриттям. Футбольне поле розташоване поруч із освітнім закладом у селі Переяславське. Наразі усі нерівності у минулому, вирито котлован, сотні разів перевірено лазерними приладами, розстелено гідробар’єр, закріплено його, а далі все за технологією. Далі йде «подушка» із великого щебеню 150 мм, потім середнього - 100мм., а потім ще 6 мм. відсіву. Усе буде розрівняно і утрамбовано, а гідробар’єр не дасть щебеню вгрузнути у землю. Краї поля будуть обмежені поребриком. Майданчик буде огороджений металевою сіткою. А на самому полі буде штучна трава і біла розмітка.

Фото без описуФото без опису
Наразі роботи ще тільки розпочалися, але для будівельників вони не нові, бо це вже двадцять восьмий майданчик такого типу в Україні. А земельні роботи виконували працівники місцевого підприємства «Агрошляхбуд».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь