СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 20.08.2019 16:38
Кількість переглядів: 414

КВІТИ ВІД ГРОМАДИ У БАРВИСТИЙ ВІНОК УКРАЇНИ
Напередодні Дня Прапора та 28 – ї річниці Незалежності України села громади урочисто вітали свою Батьківщину з іменинами. 

Фото без опису
Студеники найперші, бо свято розпочалося о 8-й годині. Дивували учасники хореографічного колективу «Фолькденс» Будинку культури, які майже усім складом розповіли танцювальну історію про черевички та яким випала честь покласти квіти до пам’ятника загиблим воїнам. Співали про синє небо –жовте поле учасники вокального ансамблю «Дівчата з Левади», заворожив юнацьким тенором Валентин Жуль, потужно звучав народний колектив села Козлів «Осіннє золото». Ведучі свята згадали всіх учасників АТО, яким будуть вручені винагороди. Вітаючи жителів з святом голова Студениквської ОТГ Марія Лях зазначила, що не буває незалежності без єдності і вся попередня історія звитяги і боротьби України найкраще тому підтвердження.
«Достатку у родини, процвітання нашим селам, злагоди і миру у нашій великій Україні, справжньої незалежності і блискучих перспектив державі», - зазначила Марія Олександрівна.

Фото без опису
Фото без описуСвято у селі Соснова вітали учасники дитячого хореографічного колективу «Пульс». Танцювально – акробатичний етюд полонив серця глядачів, а маленькі артисти були нагороджені оплесками. А ще були змагання із шашок та тенісу, так що подивитись було на що.

Фото без опису
У селі Переяславське покладання квітів доручили найменшим жителям і вони підійшли до цього із усією серйозністю, дбайливо поправляли квіти у корзині. «Здоров’я і удачі в усіх починаннях, щасливого життя у незалежній державі», - зичив жителям староста села Переяславське Михайло Романович Ємельяненко. А учасниці вокального колективу «Переяславка» повернули присутніх у давні козацькі часи своїми піснями про Запорозьку Січ. 
У щоденних турботах і звичайних життєвих проблемах не завжди думається про державні інтереси, але , зрештою, держава і є ми, люди, тому процвітай, Україно, і нехай у твоєму барвистому віночку Студениківська громада буде чарівною квіткою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь