ОСВІТА

Дата: 02.09.2019 16:32
Кількість переглядів: 356

КЛИЧЕ ВЕРЕСЕНЬ ДО ШКОЛИ

Фото без опису
Перший осінній місяць покликав дітвору за парти, вчителів до праці, а батьків закликав до терпіння та щоденної перевірки домашніх завдань. Але все це буде завтра, сьогодні квіти, радість, перший дзвінок. У всіх школах громади він пройшов весело і неординарно. Особлива радість була у школярів села Переяславське. 
На шкільному подвір’ї - ніде яблуку впасти. Мами, бабусі, дідусі, молодші братики і сестрички, – усі зібралися відзначити свято Першого дзвоника. І хоча очікуваного офіційного відкриття школи не відбулося і його проведуть за деякий час, коли отримають відповідний сертифікат, це ніяк не затьмарило радості свята.
У своїх виступах голова ОТГ Марії Олександрівни Лях та засновник Групи компаній «Нива Переяславщини» Олександр Мостіпан, виразили впевненість, що новий очільник Київщини розбереться із ситуацією довкола готовності школи, та незабаром сертифікат буде отримано. А директор школи запросив усіх до Будинку культури, де відбувалася посвята у першокласники. Шістнадцять хлопчиків та дівчаток із першого класу та випускний дев’ятий клас були головними дійовими особами свята.

Фото без опису
Обдаровували першокласників всі: і голова ОТГ Марія Лях, і випускники, і був святковий торт від батьків із палаючими свічками. Вітаючи малечу із святом, Марія Олександрівна подякувала батькам, депутатам та «Ниві Переяславщини» за вкладу у завершення будівництва та подарувала школі новенький принтер, а п’ять робочих місць вчителя пообіцяла придбати впродовж року.

Фото без опису
Зустрічали першокласників хлібом - сіллю, обсипали зерном, а отець Михайло окропив свяченою водою, щоб навчання було легким і давало результат і розуму, і душі. А наприкінці найменші школярі усі по черзі дзвоником запросили учнів до школи. 
Що ж, навчальний рік офіційно розпочато. Нехай він буде сповнений нових відкриттів і досягнень і стане ще одним щасливим роком дитинства для школярів громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь