ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН СЕЛА

Дата: 11.09.2019 19:30
Кількість переглядів: 462

Фото без опису
ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ ГРОМАДСЬКО
ГО ОБГОВОРЕННЯ

ЗВІТІВ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

ПРОЕКТІВ ДОКУМЕНТІВ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ГЕНЕРАЛЬНИХ ПЛАНІВ

 СЕЛА СОМКОВА ДОЛИНА ТА СЕЛА СОСНІВКА ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

  1. Звіти про стратегічну екологічну оцінку проектів документів державного планування генеральних планів села Сомкова Долина та села Соснівка Переяслав-Хмельницького району Київської області, котрі є основним видом містобудівної документації, що призначені для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території села Сомкова Долина та села Соснівка, були розроблені на підставі рішення сесії сільської ради №701-ХХYІІІ-YII від 04.06.2019 року. Генеральними планами населених пунктів визначено основні принципи і напрямки планувальної організації та функціонального призначення території сіл, формування системи громадського обслуговування населення, організації вулично-дорожньої та транспортної мережі, інженерного благоустрою, захисту громадян та місцевості від небезпечних техногенних та природних процесів, охорони навколишнього природного середовища. У ході виконання стратегічної екологічної оцінки, а головним чином у звітах про стратегічну екологічну оцінку, розглянуті заходи із забезпечення екологічної безпеки та покращення здоров’я населення села Сомкова Долина та села Соснівка.
  2. Орган, що приймає рішення про затвердження документів державного планування та звітів про стратегічну екологічну оцінку – Студениківська сільська рада Переяслав-Хмельницького району Київської області.
  3. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій і зауважень у процесі здійснення стратегічної екологічної оцінки здійснюється відповідно до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 11 вересня 2019 року і триває до 10 жовтня 2019 року (30 днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді, а саме на поштову адресу: 08424, Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Сомкова Долина, вул. Якима Сомка, 64 а та електронному вигляді, а саме на електронну скриньку– somkowa@gmail.com.

в) дата, час і місце проведення громадських слухань: громадські слухання       відбудуться 27 вересня 2019 року о 11:00 у приміщенні Будинку культури за адресою:Київська область, Переяслав-Хмельницький район, с. Сомкова Долина, вул. Якима Сомка, 70.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися зі звітами про стратегічну екологічну оцінку проектів генеральних планів сіл Сомкова Долина та Соснівка– Студениківська громада Переяслав-Хмельницького району Київської області, с. Студеники,  вул. Переяславська, 19.

ґ) із проектами звітів можна ознайомитись на офіційному сайті Студениківської громади http://studenykivska.gromada.org.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь