СЕСІЯ

Дата: 13.09.2019 13:39
Кількість переглядів: 371

ТРИДЦЯТЬ ТРЕТЯ У П’ЯТНИЦЮ ТРИНАДЦЯТОГО


Містичне значення п’ятниці тринадцятого, судячи із результативності 33 сесії виявилося значно перебільшеним. Депутати та члени виконкому працювали злагоджено і ухвалили багато стратегічних для громади рішень.
Насамперед, домовились про зустріч у Київській обласній адміністрації голови ОТГ, депутатів та старости села Переяславське стосовно введення у експлуатацію освітнього закладу села Переяславське.


Марія Олександрівна Лях також наголосила на продовження процесу децентралізації на Київщині, зокрема, у вівторок, 17 вересня, заплановано презентацію діяльності нашої громади для представників навколишніх сіл. Ухвалено звернення до Яблунівської сільської ради Баришівського району Київської області про добровільне приєднання до Студениківської сільської ради.


Депутати внесли змін до бюджету Студениківської сільської ради на 2019 рік; найбільше дискусій викликало питання придбання автобусу на 19 місць, який курсуватиме по громаді, однак депутати врешті підтримали виділення 1 мільйона 400 тисяч на ці потреби. Питання графіку руху, вартості перевезень та маршрут ще будуть обговорюватись.
Затверджено тарифи на вивезення твердих побутових відходів для юридичних (183 грн. за тонну) та фізичних осіб (169 гривень за тонну), якщо це організоване вивезення КП «Господар». Ухвалено, що жителі села Козлів вивозять відходи до сміттєзвалища села Студеники, а Сомкова Долина та Соснівка у с. Соснова, Переяславське має власний пункт збору.
Підтримали вступ до складу засновників комунального некомерційного підприємства Переслав-Хмельницької районної ради «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня». Так як наразі лікарня, як вторинна ланка медицини, обслуговує усіх жителів, такий захід є необхідним. Однак депутати запропонували внести зміни до Статуту, за якими у засновників буде можливість погоджувати кандидатуру головного лікаря медичного закладу.
Затверджено також перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Студениківської сільської ради. Він буде оприлюднений на сайті громади
Підтримали надання АТ «Київоблгаз» на праві господарського відання, газових мереж, об’єктів та споруд на них.
Було також внесено зміни до раніше затвердженої цільової Програми «Цукровий діабет» на 2018-2020 роки.
Затверджено Положення про преміювання працівників місцевої пожежної команди Студениківської сільської ради, що дозволить підтримати наших вогнеборців. Зважаючи на високий рівень пожежної небезпеки, начальник команди пожежної охорони Студениківської сільської ради Босенко І.С. звернувся до депутатів з проханням проводити профілактичні бесіди про неприпустимість спалювання сухої трави.
Члени виконкому та депутати одноголосно підтримали виділення матеріальної допомоги 13 жителям громади.
Затверджено проектно-кошторисну документацію на «Капітальний ремонт будівлі Переяславського навчально-виховного об’єднання «Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – заклад дошкільної освіти» та «Капітальний ремонт будівлі Студениківського закладу дошкільної освіти «Малятко», «Капітальний ремонт школи с. Переяславське. Коригування».
Депутати надали дозвіл ТОВ «Нива Сервіс Груп» на розробку робочого проекту землеустрою щодо зняття, перенесення, збереження та використання родючого шару ґрунту для будівництва об’єкту «Комплекс придорожнього сервісу»
Також внесено змін до Положення про Службу з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату «Соціальне таксі» в Комунальному підприємстві «Господар» Студениківської сільської ради. Детально оприлюднимо цю інформацію у найближчий час.
Підтримано укладення договору оренди земельної ділянки з Державною інноваційною фінансово-кредитною установою площею 1га, що розташована в с. Соснова, вул. Центральна, 32-а терміном на один рік.
Розглянуто також 25 земельних питань, серед них і резервування окремого масиву земельних ділянок для виділення учасникам АТО та підтримано передачу землі у постійне користування КП «Господар», що дасть можливість комунальному господарству заробляти кошти на потреби громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь