ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ

Дата: 18.09.2019 14:56
Кількість переглядів: 315

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ - ЦЕ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ГРОМАДИ

Фото без опису
Невеликий досвід життя Студениківської ОТГ не тільки переконав жителів громади у корисності об’єднання, але і може бути основою для навчання громад, які ще лише думають про децентралізацію.
Цього разу наша громада стала центром дискусії для наших сусідів – представників та голів сіл Семенівка, Вовчків, Яблуневе, Велика Каратуль, Гланишів, Пристроми.

Фото без опису
« Головне, про що повинен думати голова ОТГ відразу після обрання – це команда, із якою він виконуватиме очікування людей», - саме із цього розпочала свою розповідь про перипетії децентралізації Марія Олександрівна Лях. Далі говорили про освіту і медицину, про дороги і благоустрій, загалом про все, що складає наше життя.
Презентуючи здобутки громади, депутат сільської ради Сергій Адаменко пошкодував, що ми не об’єднались у громаду у 2015, бо тоді можливостей було ще більше.

Фото без опису
Старости наших сіл ділилися досвідом господарювання і розповідали про зроблене. Ну і, звичайно, ми запрошували приєднуватись до нас, аби громада стала більшою, бо економічно спроможною вона вже є. Говорили із сільськими головами однією мовою, бо усі проблеми кожен із них відчув на собі і мета у нас всіх спільна – хочемо зробити життя мешканців якісно кращим. Говорили також про автомобільне сполучення між селами і зійшлися на думці, що облаштувати асфальтове покриття між усіма цими населеними пунктами абсолютно реально, тобто можна думати про спільне майбутнє, але запитань залишилось більше, ніж відповідей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь