СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 21.09.2019 16:07
Кількість переглядів: 354

СЕЛО ВЕСІЛЬ І НОВОНАРОДЖЕНИХ

Фото без опису
З початку року у селі Переяславське народилося дванадцять малюків та одружилося п’ятнадцять пар! Чимало також срібних і навіть золотих ювілярів, поважних і працьовитих іменинників. Саме їх відзначали на іменинах села пам’ятними подарунками, славили піснями і нагороджували оплесками.
Переяславське відзначило 121 річницю свого існування і уся родина зібралася у Будинку культури, аби привітати з Днем народження свою малу батьківщину.

Фото без опису
Один за одним зі святом вітали присутніх гості: голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях, голова правління ЕКХП Олександр Васильович Ярощук, настоятель Свято Михайлівської церкви отець Михайло. Марія Олександрівна побажала, аби кожна родина жила у злагоді і благополуччі: «Це одне зі свят, яке по справжньому об’єднує громаду села і здорово, що село молоде і активне, у ньому багато перспективних проектів і ми будемо робити все, щоб ці проекти втілювалися в життя і до наступного ювілею, 125-ти річчя нам буде чим пишатися».
Вітаючи колег та земляків Олександр Васильович Ярощук сказав, що кожне свято села для Групи компаній «Нива Переяславщини» - це частинка співпраці із громадами і можливість своєю особистою участю сприяти розвитку і процвітанню.
Справжній господар свята, староста Михайло Романович Ємельяненко бажав подальшого розвитку громаді та селу.
Із Днем народження привітав земляків і отець Михайло, відзначивши, що День народження села і день народження Богородиці чудовим чином співпали, тому село під її благодатним покровом.

Фото без опису
Полонили своїм виконанням солістки Саша Матвійчук, Іванка Шевчук, а що вже гарно співали учасниці народного аматорського колективу «Переяславка» під керівництвом Олександра Шарабуркіна, то вже годі і казати. До того ж дівчата були у новеньких сценічних костюмах, за які дякували голові ОТГ.

Фото без опису
Але, без сумніву, по справжньому фурор вчинили на святі найменші учасники – молодша група хореографічного колективу «Барвінок». І хоча поки що у них немає стількох нагород і відзнак, як у старшої групи, теж учасників концерту, і це тільки дебютний виступ, але відставати вони ніяк не збираються!
Відчуття свята продовжило частування, де була і каша, і два смажені поросятка і чимало різних смаколиків.
А для маленьких жителів Група компаній організувала змагання із дартсу, а сільська рада запросила аніматорів. З днем народження, Переяславське, нехай ще більше буде у селі молодих родин і діточок, а значить, буде майбутнє і перспективи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь