СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Дата: 25.09.2019 16:13
Кількість переглядів: 369

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ПОСЛУГАМИ
СЛУЖБИ «СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ»


Послуги служби «Соціальне таксі» надаються особам з інвалідністю із захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються за допомогою засобів реабілітації, інших маломобільних груп населення у разі, якщо такі особи не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобілів, у тому числі отриманих через структурні підрозділи соціального захисту населення.
Послуга служби «Соціальне таксі» надається зареєстрованим та/або постійно проживаючим особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, які мають обмежені фізичні можливості.
Спецавтотранспорт служби «Соціальне таксі» може надавати послуги перевезення до/з:
- лікувально-профілактичних санаторно-оздоровчих, реабілітаційних та навчальних закладів, закладів культури, закладів, що надають соціальні послуги, протезно-ортопедичних підприємств та майстерень, центрів правової допомоги, центрів надання адміністративних послуг, інших закладів соціальної сфери;
- структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади та органу місцевого самоврядування, суду;
- авто - , залізничних вокзалів, аеропорту;
- для участі в соціальних, культурно-масових та спортивних заходах.
Також служби «Соціальне таксі» може надавати послуги перевезення громадським організаціям, які підписали Меморандум про співпрацю з Студениківською об’єднаною територіальною громадою.
Не допускається використання спецавтотранспорт служби «Соціальне таксі» для:
- перевезення громадян, якщо у них, або членів їх родин є в користуванні автомобільний транспорт, у тому числі отриманий через органи соціального захисту населення;
- перевезення громадян до магазинів та ринків, інших закладів та установ з метою вирішення побутових питань, а також перевезення членів сімей отримувачів транспортної послуги;
- особистих поїздок працівників територіального центру.
Виїзд спецавтотранспорту служби «Соціальне таксі» проводиться щоденно, крім вихідних та святкових днів за графіком у межах Студениківської об’єднаної територіальної громади, Переяслав-Хмельницького району та Київської області.
Для замовлення спецавтотранспорту служби «Соціальне таксі» користувач транспортної послуги повинен зареєструватися у диспетчера та надати документи:
- Заява;
- Ксерокопію паспорта;
- Ксерокопію ідентифікаційного номера;
- Ксерокопія довідки МСЕК або іншого документа (медичний висновок), що дає підстави для отримання транспортної послуги.
- Замовник транспортних послуг служби «Соціальне таксі» має право на виїзд у межах Київської області, району та у межах Студениківської ОТГ:
- у межах області – 1 раз на рік;
- у межах району - 1 раз на місяць;
- у межах Студениківської ОТГ – 1 раз на тиждень;
- в екстрених випадках – без обмежень.
Заявки на обслуговування службою «Соціальне таксі» приймаються та здійснюються з понеділка по п’ятницю (з 8.00 до 17.00) , не пізніше ніж на 2-3 доби до запланованої поїздки. Телефон служби "Соціальне таксі" буде повідомлений пізніше. При цьому отримувач транспортних послуг вказує день, час запланованої поїздки, початкову та кінцеву адресу маршруту, потребу у супроводженні (наявність супроводжуючої особи).
У виняткових випадках, у разі потреби здійснення незапланованої (екстреної) поїздки, заявки можуть прийматися за 1 добу. Такі заявки можуть виконуватися при наявності вільного часу в графіку надання транспортних послуг або при співпадінні маршруту екстреної поїздки із запланованим маршрутом та за наявності вільного місця для перевезення.
Послуги з перевезення надаються службою «Соціальне таксі» безкоштовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь