СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Дата: 25.09.2019 16:13
Кількість переглядів: 393

ПРАВИЛА КОРИСТУВАННЯ ПОСЛУГАМИ
СЛУЖБИ «СОЦІАЛЬНЕ ТАКСІ»

Фото без опису
Послуги служби «Соціальне таксі» надаються особам з інвалідністю із захворюванням опорно-рухового апарату та іншими захворюваннями, які пересуваються за допомогою засобів реабілітації, інших маломобільних груп населення у разі, якщо такі особи не мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автомобілів, у тому числі отриманих через структурні підрозділи соціального захисту населення.
Послуга служби «Соціальне таксі» надається зареєстрованим та/або постійно проживаючим особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, які мають обмежені фізичні можливості.
Спецавтотранспорт служби «Соціальне таксі» може надавати послуги перевезення до/з:
- лікувально-профілактичних санаторно-оздоровчих, реабілітаційних та навчальних закладів, закладів культури, закладів, що надають соціальні послуги, протезно-ортопедичних підприємств та майстерень, центрів правової допомоги, центрів надання адміністративних послуг, інших закладів соціальної сфери;
- структурних підрозділів місцевих органів виконавчої влади та органу місцевого самоврядування, суду;
- авто - , залізничних вокзалів, аеропорту;
- для участі в соціальних, культурно-масових та спортивних заходах.
Також служби «Соціальне таксі» може надавати послуги перевезення громадським організаціям, які підписали Меморандум про співпрацю з Студениківською об’єднаною територіальною громадою.
Не допускається використання спецавтотранспорт служби «Соціальне таксі» для:
- перевезення громадян, якщо у них, або членів їх родин є в користуванні автомобільний транспорт, у тому числі отриманий через органи соціального захисту населення;
- перевезення громадян до магазинів та ринків, інших закладів та установ з метою вирішення побутових питань, а також перевезення членів сімей отримувачів транспортної послуги;
- особистих поїздок працівників територіального центру.
Виїзд спецавтотранспорту служби «Соціальне таксі» проводиться щоденно, крім вихідних та святкових днів за графіком у межах Студениківської об’єднаної територіальної громади, Переяслав-Хмельницького району та Київської області.
Для замовлення спецавтотранспорту служби «Соціальне таксі» користувач транспортної послуги повинен зареєструватися у диспетчера та надати документи:
- Заява;
- Ксерокопію паспорта;
- Ксерокопію ідентифікаційного номера;
- Ксерокопія довідки МСЕК або іншого документа (медичний висновок), що дає підстави для отримання транспортної послуги.
- Замовник транспортних послуг служби «Соціальне таксі» має право на виїзд у межах Київської області, району та у межах Студениківської ОТГ:
- у межах області – 1 раз на рік;
- у межах району - 1 раз на місяць;
- у межах Студениківської ОТГ – 1 раз на тиждень;
- в екстрених випадках – без обмежень.
Заявки на обслуговування службою «Соціальне таксі» приймаються та здійснюються з понеділка по п’ятницю (з 8.00 до 17.00) , не пізніше ніж на 2-3 доби до запланованої поїздки. Телефон служби "Соціальне таксі" буде повідомлений пізніше. При цьому отримувач транспортних послуг вказує день, час запланованої поїздки, початкову та кінцеву адресу маршруту, потребу у супроводженні (наявність супроводжуючої особи).
У виняткових випадках, у разі потреби здійснення незапланованої (екстреної) поїздки, заявки можуть прийматися за 1 добу. Такі заявки можуть виконуватися при наявності вільного часу в графіку надання транспортних послуг або при співпадінні маршруту екстреної поїздки із запланованим маршрутом та за наявності вільного місця для перевезення.
Послуги з перевезення надаються службою «Соціальне таксі» безкоштовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь