ОСВІТА

Дата: 26.09.2019 21:01
Кількість переглядів: 366

ШКОЛА НА КОНТРОЛІ


Зустрічі керівництва Студениківської ОТГ, Марії Олександрівни Лях, депутатів, технагляду, виконавчого апарату ради на території школи села Переяславське стали уже практично традицією. Мова знову про ліквідацію недоліків, виявлених на будівництві школи. Будівельну організацію - підрядника представляла її керівник, присутній також супідрядник, який надавав послуги із встановлення котла для опалення школи.
Нарада тривала цілих чотири години. Після огляду комісією навіть найменших закутків будівлі та модульної котельні встановили наступне: більшість недоліків будівельники усунули. Зокрема: довели до вимог безпеки зрощення проводів в групах розеток в класах; плитка мощення головного фасаду забруднена фасадною фарбою та шпаклівкою вичищена; контрнахили віконних відливів виправлені; виявлені просідання доріжок та відмостки ліквідовані; віконні зливи, забруднені шпаклівкою, замінені.


Виконані роботи із гідроізоляції покрівлі, ліквідовані розриви та провисання. Словом, ліквідовано цілий ряд недоліків, однак за цей час з’явилися ще запитання у представників ДСНС, на них будівельники дадуть відповідь наступного разу.


Найважливішим питанням наразі залишається котельня закладу. Під час перебування комісії було проведено її пробний запуск, який показав, що у класах тепло, усі батареї працюють, однак бракує резервного живлення, потрібно подумати про додатковий генератор для забезпечення безперебійної роботи автоматики твердопаливного котла. Це ще потребує додаткових коштів і часу.
На контролі залишаються ще питання утеплення трубопроводів, буде також проведена експертиза незалежної лабораторії із відповідності нормам пожежної безпеки матеріалів, які використані у оздобленні коридору.
Наступна зустріч відбудеться найближчим часом, як тільки будівельники виконають усі належні роботи. Питання відкриття школи на контролі не тільки громади, але і очільника області Михайла Бно-Айріяна, тому підрядна організація не зволікатиме із ліквідацією недоліків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь