ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 28.09.2019 14:02
Кількість переглядів: 324

ЯК НА СВОЇ 369 СОМКОВА ДОЛИНА ВИГЛЯДАЄ ЧУДОВО


Дивовижне село Сомкова Долина, де славетна історія дихає із кожного закутка, відзначає свій День народження. На вигоні перед сільською радою з самого ранку вирує життя. Господині вже готують частування, а староста села щойно звільнившись від господарських обов’язків береться допомагати готувати кульки для малечі. Долучаєється до поважної роботи навіть голова Студениківської громади Марія Олександрівна Лях, а навколо і самі діти допомагають дорослим запросити свято у гості. Тут-таки смажиться поросятко, натягуються батути, виростає гірка, словом, усе як у великій родині: всі знають що робити і куди йти.


На сцені повноправні розпорядники – вокальний колектив «Долинянка» під керівництвом Галини Старикової. У цьому році артисти і самі достойні окремого свята, бо мали немало європейських нагород і отримали звання «Народний», а вся їх концертна програма була тому яскравою ілюстрацією. Дуети, ансамблі, жартівливі пісні, ніжні ліричні та патріотичні викликали у глядачів то усмішку, то сльози, то крики: «Браво!Молодці!» і врешті в кінці свята, коли артисти проникливо виконали пісню «Доле ж моя, доле» авторства Мар’яна Гаденка, зал у єдиному пориві встав! Спасибі дівчатам за справжнє жіночу душу, яку вони передали у пісні і відчуття свята, яке вони принесли у зал.


Численні гості також не стояли осторонь. Зі святом земляків вітали: староста села Тетяна Шатун, голова громади Марія Лях, керівник підприємства «Нива Фарм» Віталій Трохименко, керівник ПП «Соснова» Юрій Павлушко, Голова Благодійного фонду «Нива Переяславщини» Микола Шевченко, заступник голови ОТГ Микола Гудзь, староста села Соснова Василь Очкур. А до привітань Тетяна Василівна додала ще купу подарунків найстаршому та наймолодшому жителю, імениннику дня, золотим та діамантовим ювілярам. Відзначили також три найкрасивіші подвір’я та учасників художньої самодіяльності села.
Для найменших жителів Група компаній «Нива Переяславщини» провела змагання на влучність. Хоча п’ять влучних пострілів підряд зробили всього двоє учасників змагань, але весело було всім.
Відшуміло свято, але залишилося відчуття родини, команди і якогось дивного спокою та гармонії з собою, яке може дати лише батьківщина. Із Днем народження тебе, Сомкова Долино, нехай щасливими будуть твої жителі, наповнені дитячим сміхом твої вулиці і блискучими будуть твої перспективи!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь