ЮВІЛЕЇ

Дата: 04.10.2019 13:12
Кількість переглядів: 347

ДВІ П’ЯТІРКИ СТУДЕНИКІВСЬКІЙ ШКОЛІ

Фото без опису

Це за новітніми правилами найвищий шкільний бал – дванадцять, у ті часи, коли у селі Жовтневе з’явилася «країна, що народжує дитинство» або просто школа, п’ятірка була головною. Свої п’ятдесят п’ять школа зустрічає повним залом гостей, піснями, квітами, освідченнями в любові і доброю пам’яттю.
Про новий спортзал з басейном мріяли «шкільні джентльмени», розцвітала «квітка - душа» у виконанні хореографічного ансамблю учениць, про шкільні роки нагадував голосистий дзвінок і повну біографічну довідку про ювілярку оприлюднили ведучі свята.
За ці роки школа випустила у світ 1724 випускники, із низ 56 золотих та сорок срібних медалістів, в ній відбулося більше 65 тисяч уроків і пролунало більше 130 тисяч дзвінків.

Фото без описуФото без опису
Одинадцятикласники, мабуть, передчуваючи швидку розлуку з рідною школою, були повноправними героями зустрічі. Всі разом співали, декламували, і виглядали, як на картинках про англійські коледжі: такі елегантні панянки у синіх сукенках із білими комірцями і дуже достойні, у білих сорочках із вишуканими метеликами, джентльмени.
І, звичайно, було багато спогадів. Вклонилися пам’яті колег, яких уже немає з нами, згадали директорів – від першого до нинішнього. Вітаючи колег зі святом Наталія Андріївна Кийко, побажала присутнім довгих літ життя, подякувала за роботу педагогічним працівникам школи і вручила їм подяки.

Фото без опису
Першокласники пообіцяли гарно вчитись і стати президентами, депутатами і навіть головами ОТГ. Привітала колег голова профспілки працівників освіти Надія Григорівна Каменська, подарувала колективу мікрохвильову піч, а освітяни вручили їй «Педагогічний Оскар» в номінації «Кращий захисник інтересів освітян». Привітала колег і керівник Інклюзивно - ресурсного центру Ірина Юріївна Бідюк.
Були квіти для вчителів і навіть золотий дощ із блискіток і пам’ятне фото на 55!
Із Днем народження тебе, школо, будь завжди храмом науки, людяності і добра. Нехай у тобі легко працюється, навчається і щасливо живеться усім, натхненних вчителів і успішних вихованців!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь