ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 06.10.2019 14:02
Кількість переглядів: 473

СВЯТКУЄ КОЗАЦЬКЕ СЕЛО

Фото без описуКозацьке село Козлів відзначило свій День народження. Вітали жителів гості - сусіди ансамбль «Надвечір’я» із села Пологи-Чобітьки Переяслав – Хмельницького району та хореографічний дитячий ансамбль села Студеники.
«За час перебування у Студениківській ОТГ наше село отримало нову асфальтовану дорогу, у ФАПі перекрито дах та відремонтовано фасад, замінено вікна та двері у клубі на енергозберігаючі, змінено одяг сцени, купили нові костюми для колективу художньої самодіяльності, загалом два мільйони гривень ми витратили на село в цьому році, на наступний рік плануємо ще одну дорогу заасфальтувати, провести ремонт медичного закладу і обладнати у ньому стоматологічний кабінет для громади та відремонтуємо адмінприміщення старостинського округу» , - зазначив господар свята Григорій Миколайович Кобялко. Староста відзначив жителів, яким виповнилося дев’яносто років, наймолодших жителів, наречених року, подружжя срібних ювілярів, іменинників дня, відзначили також «Краще подвір’я», а також спонсорів села, які були присутні на святі. Два подарунки розіграли у лотерею серед глядачів.

Фото без опису
Вітали жителів директор ТОВ «Нива Фарм» Віталій Олександрович Трохименко, директор ПП «Соснова» Юрій Іванович Павлушко, голова ФГ «Світ ланів» Володимир Володимирович Саєнок, Валерій Іванович Мартишко, заступник голови Студениківської ОТГ Микола Михайлович Гудзь. Валерій Іванович подарував присутнім свої авторські патріотичні пісні, присвячені подіям на Донбасі, а матеріальним подарунком стала газонокосарка. Уже друга на святі, такий же подарунок зробив Юрій Іванович. Віталій Олександрович запросив усіх на святковий фуршет та смажене поросятко.

Фото без опису
А концертну програму продовжив народний колектив «Осіннє золото», керівник Леонід Мартиненко. Самодіяльні артисти зірвали шквал оплесків та порадували односельців чудовим концертом.
Були розваги і для діток: гірки, батути, а в дартс можна було виграти чудові призи від Групи компаній «Нива Переяславщини».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь