СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 13.10.2019 13:21
Кількість переглядів: 327

ВКЛОНЯЄМОСЯ ЗАХИСНИКАМ
Прийміть щирі вітання зі святом, що уособило доблесть і героїзм усіх поколінь нашого народу, оборонців та визволителів рідної землі!
Оберегом кожної нації є її культура та духовні цінності, що передалися нам від пращурів. Для українців таким оберегом стала Матір Божа. Козаки Запорізької Січі вважали Пресвяту Богородицю своєю заступницею, як і сучасні оборонці України.

Фото без опису
Вшановувала громада захисників Вітчизни квітами, церковними відзнаками, благословляла іконами нашої заступниці Матері Божої. Громаду приймало село Соснова. Вітання від керівництва громади, старост старостинських округів, щирі слова подяки від настоятелів храмів.

Фото без опису
Не шкодували гарних слів ведучі свята: директор Соснівського НВО Ольга Литус та вчитель іноземної мови Вадим Корнієнко, а учасники художньої самодіяльності подарували справді феєричне дійство. Щиро звучали улюблені пісні у виконанні народного колективу «Веселка» під керівництвом художнього керівника Тетяни Мисан та музичного керівника Віталія Пащенка. Хореографічним мистецтвом радували присутніх учасники ансамблю «Фолкденс» села Студеники та «Пульс» села Соснова.
Медалі землякам «За жертовність та любов до України» за благословення Митрополита Київського та всієї України Епіфанія від Православної церкви України та ікони Покрови Пресвятої Богородиці отримали учасники АТО із рук настоятеля Свято-Дмитрівської парафії отця Івана та настоятеля Свято-Михайлівської парафії отця Михайла. Орден Святого Архистратига Михаїла вручено також керівнику ПП «Соснова» Юрію Павлушку.
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих за Україну, лягли квіти до могил загиблих воїнів у селі Переяславське. Їх подвиг не буде забутий !

Фото без опису
Сердечно вітаємо всіх захисників Вітчизни, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави, із святом і бажаємо Божої охорони, вірних побратимів поруч, підтримки рідних і близьких!
Особливі слова вдячності та шани адресуємо ветеранам. Ваш подвиг завжди залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви. Низький вам уклін, подяка й найкращі побажання!
Сердечні вітання військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів – міцного здоров’я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам. Вітаємо також усіх чоловіків громади, ви – наша опора і надія!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь