ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 18.10.2019 15:39
Кількість переглядів: 339

ВІТАЄМО ТЕБЕ, НОВА ШКОЛО!

Фото без опису
Довгоочікувана подія – відкриття нової школи врешті відбулася. Офіційний сертифікат про введення школи у експлуатацію вручив директору школи Роману Феліксовичу Корнієнку голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Каренович Бно-Айріян. До речі, у долі самого очільника області цей день символічний, бо співпав із першими ста днями його роботи на посаді голови Київщини. Отож, громада вітає свого обласного керівника та бажає, аби кожен день перебування на посаді знаменувався такими радісними подіями, як відкриття шкіл, а головне, аби був наповнений роботою і успіхами, бо вони потрібні нам усім. І хоча у самого Михайла Кареновича була мрія ходити у другу зміну, він радів із того, що тепер цього не прийдеться робити дітворі села Переяславське. «Є нова школа, це означає, що село живе. А на великій території я пропоную висадити на пам’ять дерева. Також даруємо новий мультимедійний клас, щоб діти працювали на комп’ютерах і знали, де взяти знання», - підсумував керівник.

Фото без опису
Вітаючи присутніх зі святом Марія Олексанлрівна Лях, голова ОТГ, подякувала всім причетним: батькам, школярам, старості села, директору школи, Групі компаній «Нива Переяславщини», у особі Олександра Олексійовича Мостіпана, яка весь час була на підмозі, і побажала значно кращих успіхів учням, ніж у попередні роки.

Фото без опису
Від меценатів слово тримав Олександр Олексійович Мостіпан, що нагадав події дворічної давнини і обіцянку або домогтися будівництва школи, або побудувати її силами компанії. Подякував губернатору області за допомогу у введенні школи в експлуатацію та подарував ноутбук учителю української мови Ковалівській Людмилі Павлівні, «бо усе починається з мови».
Слово від батьків тримала Юхименко Олена Миколаївна, яка розповіла про свою мрію, яка нині втілена в життя, і побажала доброї дороги школі.
Подяк не бракувало і від директора освітнього закладу, а дітей він закликав берегти рідну школу.

Фото без опису
А господарі країни дитинства подарували пісні, вірші і танець від хореографічного колективу «Барвінок».
Школа – особливе місце, де навіть найповажніші керівники почувають себе трішки дітьми, тому не дивно, що після оглядин кабінетів та новенького майданчика для міні-футболу, на якому тільки вчора встановили ворота, були також фото зі школярами і селфі для Інстаграм.
Довгого доброго життя тобі, нова школо, вітаємо тебе, красуне!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь