СПОРТИВНА ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 25.10.2019 08:45
Кількість переглядів: 297

ОВИЙ МАЙДАНЧИК ОФІЦІЙНО ВІДКРИТО

Фото без опису
Майданчик для міні-футболу, збудованих на основі співфінансування обласного та місцевого бюджету, офіційно відкрито у Студениківській громаді поруч із новою школою у селі Переяславське. Фінансувався він 50:50 по 750 тисяч із місцевого та обласного бюджету і готовий прийняти на своє зелене поле галасливу дітвору.

Фото без опису
Серед численних гостей начальник Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Олександрович Тимофєєв. «За два роки на Київщині із залученням коштів обласного бюджету та за державною програмою збудовано 52 майданчики та ще 7 великих полів і це найбільш ефективне використання коштів платників податків. Таким чином, ми прагнемо покращити спортивну майстерність школярів, бо саме в селах і селищах області народжуються олімпійські чемпіони», - зазначив Сергій Олександрович, а також вручив футбольні м’ячі та 12 комплектів футбольної форми для команди школи.

Фото без опису
Привітала зі святом школярів і голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях і зазначила, що діти інших сіл громади по-доброму заздрять школярам Переяславського, але у кожному із сіл громади, обов’язково будуть такі майданчики і це підтримали жителі сіл під час обговорення Стратегії розвитку громади.
Директор школи Роман Феліксович Корнієнко подякував за облаштування майданчика обласній адміністрації та громаді, а дітям, учасникам турніру, побажав гарних змагань.
Треба сказати, що радості свята не зміг зіпсувати ні вранішній легенький дощик, ні туман, ні похмура погода. Учасники першого футбольного турніру з’їхалися із усіх шкіл громади, аби випробувати новий майданчик на міцність. У перший день своєї офіційної експлуатації він і справді натерпівся. Відразу на нього вишикувалась уся школа та гості із Студеників та села Соснова, потім по команді очільника обласного спорту усі зробили пробний забіг по полю і спільне фото, розігріли вболівальників представники команди господарів, чудовий виступ на новенькому покритті був від юної гімнастки, а вже потім майданчиком заволоділа дітвора і розпочалися справжні футбольні баталії, де переможцями завжди стає кожен, бо спорт - це здорово!
Нехай майданчик багато років слугує школярам, допомагає ставати здоровішими, сильнішими, спритнішими, нехай на ньому виростають майбутні зірки спорту і просто щасливі діти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь