РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Дата: 28.10.2019 08:15
Кількість переглядів: 830

Фото без опису

ПРО СКЛИКАННЯ СЕСІЇ

СТУДЕНИКІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА
ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ
КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

08421 , Київська область Переяслав-Хмельницький район с.Студеники, вул. Переяславська. 19

Тел.:(04467) 2-72-10;  2-74-34;  факс 2-71-42

 

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я № 32-02-05

 

28 жовтня    2019 року                                                                               

 

Про скликання тридцять восьмої сесії УІІ скликання

     

Керуючись  п.8  ч.3 ст. 42  Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Студениківської  сільської ради :


І.    Скликати  тридцять восьму    сесію  Студениківської  сільської ради VII  скликання  05 листопада  2019 року о 15 год. 00 хв. в приміщенні Студениківської сільської ради  з таким порядком денним:

1. Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету за 9 місяців 2019 року

2.  Про внесення змін до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 22.12.2018 року №511-21-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2019 рік (в новій редакції) та додатків до нього.

3. Про внесення змін до рішення № 526-22-7 від 22.01.2019 року «Про затвердження Програми підтримки та розвитку охорони здоров’я на території Студениківської сільської ради на 2019-2021 роки» .

ДОПОВІДАЧ: Лях М.О. – сільський голова

4. Про внесення змін до рішення № 113-У-УІІ від 30.03.2018 року «Про затвердження  програми відзначення державних, обласних, сільських та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед об’єднаною територіальною громадою с. Студеники, здійснення представницьких та інших заходів на 2018-2020 роки» з наступними змінами .

5. Про внесення змін до Програми «Турбота».

6. Про затвердження Програми фінансової  підтримки КП «Господар».

7. Про розроблення стратегічної екологічної оцінки проекту документу державного планування Планів зонування територій с. Сомкова Долина та с. Соснівка Переяслав-Хмельницького району Київської області

8. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Студениківської сільської ради – обєднаної територіальної громади на 2019р.

9.Про внесення змін до рішення № 625 від 16.04.2019р. «Про затвердження переліку проектів із проектними заявками на проекти, які можуть реалізуватися  за рахунок інфраструктурної субвенції».

10.Затвердження кошторисної документації по обєкту:  «Капітальний ремонт будинку культури по вул. Переяславська, 2, в с. Переяславське Переяслав-Хмельницького району, Київської області».

11.Затвердження кошторисної документації по обєкту:  «Капітальний ремонт системи опалення Переяславського НВО «ЗЗСО І-ІІСТ. – ЗДО» по вул.

Центральна, 43А в с. Переяславське Переяслав-Хмельницького району Київської області»

12.Затвердження кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт сільської пожежної охорони по вул. Урожайній[К1] , 1 в с. Студеники Переяслав-Хмельницького району Київської області»

13.Затвердження Стратегії сталого розвитку Студениківської обєднаної територіальної громади на 2019-2026 роки.

14. Про затвердження інформаційних та технологічних карток у відділі ЦНАП.

15 .Про затвердження Порядку доступу до публічної інформації у Студениківській сільській раді та Форми для подання запиту на отримання публічної інформації, розпорядником якої є  Студениківська сільська рада.

16.Про затвердження Порядку організації роботи зі зверненнями громадян в Студениківській сільській раді та проведення особистого і виїздних (за місцем проживання громадян об’єднаної  територіальної  громади) прийомів громадян керівництвом сільської ради.

17.Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію Студениківською сільською радою, та порядку відшкодування цих витрат.

18.Про затвердження Положення про звітування сільського голови,  заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, секретаря сільської ради та виконавчого комітету сільської ради, виконавчого комітету, відділів, управлінь та інших виконавчих органів сільської ради, голів постійних комісій та депутатів Студениківської сільської ради.

19.Про затвердження Положення про проведення атестації посадових осіб місцевого самоврядування апарату Студениківської сільської ради та її виконавчих органів.

20.Про проведення в апараті Студениківської сільської ради та її виконавчих органах щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування покладених на них завдань та обов’язків.

21.Про затвердження Порядку оранізації та проведення громадських слухань на території населених пунктів Студениківської  об’єднаної територіальної громади.

22. Про затвердження Порядку формування кадрового резерву в Студениківській сільській раді.

23.Про затвердження Положення про порядок ведення договірної роботи в Студениківській сільській раді.

24.Про  затвердження Положення про обробку та захист персональних даних у Центрі надання адміністративних послуг Студениківської сільської ради.

25.Про організаційні заходи щодо затвердження (визначення змісту, опису та порядку використання) символіки   Студениківської об’єднаної територіальної громади.

26. Про надання одноразової матеріальної допомоги .

27. Земельні питання.

ІІ.  Секретарю сільської ради оприлюднити  дане розпорядження на офіційному  сайті  сільської ради,  повідомити депутатів сільської ради та керівників структурних підрозділів про дату, час та місце  проведення  сесії сільської ради.

 


Сільський голова :                                                 М. ЛЯХ

                    


 [К1]


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь