ВІТАННЯ

Дата: 09.11.2019 13:18
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

ВИ ПОКЛИКАНІ ДАРУВАТИ РАДІСТЬ
Шановні працівники культури та аматори самодіяльного мистецтва!
Напередодні вашого професійного свята прийміть щирі вітання жителів Студениківської ОТГ, депутатського корпусу, членів виконкому та побажання багатьох років творчого життя, натхнення, здоров’я, успіхів і щирих аплодисментів від глядачів.
Ви належите до тієї особливої когорти людей, які покликані нести радість, дарувати прекрасне, живити душу. Ви виконуєте прекрасну місію, приносите щастя в оселі, даруєте наснагу посеред трудових буднів, відкриваєте світ мистецтва для глядача. Нехай на цьому шляху вам не бракує вдячних слів, захоплених поглядів, овацій і любові.
Культура громади слугує справжнім об’єднуючим центром, вона виховує відчуття єдності, причетності кожного до суспільного життя. Особливе спасибі аматорам сцени, учасникам наших самодіяльних, народних колективів, тим, хто береже і примножує пісенні традиції, українську пісню.
Дякуємо керівникам дитячих хореографічних колективів, усім, хто виховує і долучає до танцю підростаюче покоління, керівникам клубів та Будинків культури, нашим майстрам, творцям прикладного мистецтва, хранителям книжної мудрості – бібліотекарям
Нашій громаді потрібна сучасна конкурентноздатна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному. Віримо, що професіоналізм та душевність наших працівників будуть успішно на це працювати.
З повагою голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь