ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 22.11.2019 12:11
Кількість переглядів: 254

Фото без описуМАЙДАНЧИК ЧЕКАЄ ДІТЕЙ І ТЕПЛА
Поки молодша група дошкільного закладу у селі Переяславське сумлінно складає іграшки, дивуючи вихованістю і старанністю, та готується до обіду. А першокласники старанно штурмують науки і зовсім не хочуть запускати до своїх портфеликів двійки, у дворі закладу облаштовано новий ігровий майданчик.

Фото без опису
Гірка, гойдалки, каруселі, гойдалка – балансир відтепер щасливо поселили на території садочка, 58, 6 тисяч гривень зі свого бюджету виділила громада, встановили майданчик власними силами методом «народної толоки» працівники освітнього закладу та батьки під керівництвом директора школи Романа Феліксовича Корнієнка.

Фото без опису
А готовність обладнання голова ОТГ Марія Олександрівна Лях перевірила особисто. « Освіта і дитинство – це найбільша і найпочесніша стаття витрат громади, це можливість створити кращі умови для життя і розвитку наших дітей. Раді, що маємо таку можливість – виділяти кошти для цих цілей і щиро вдячні всім дорослим, що долучилися до встановлення обладнання», - зауважила Марія Олександрівна.
І хоча кілька днів осінь буде змагатися із зимою і морози триматимуться, наступний тиждень порадує теплішою погодою, і тоді малеча випробує його по повній. А поки що майданчик чекає дітей і тепла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь