СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Дата: 04.12.2019 12:04
Кількість переглядів: 303

МИ –Є! МИ– РІВНІ!

Фото без опису
Від того, як суспільство ставиться до тих, кому з тих чи інших причин важко або неможливо самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Не дивно, що в давні часи і навіть аж до сучасної історії у людей, яких ми зараз відносимо до категорії - люди з обмеженими можливостями, було дуже мало шансів на виживання взагалі. Це страшна правда - завжди і у всі часи турбота про таких людей переважно трималася на щирій добрій волі окремих благодійників.

Фото без опису
Тому кожен із нас повинен проявити милосердя, і це потрібно не так цим людям, як нам самим.
02-03 грудня 2019 року до Міжнародного дня людей з інвалідністю відбувся захід «Світ відкритий для тебе». Провели його громадська організація «Київська обласна організація союз осіб з інвалідністю України» спільно з КУ КОР КОІРМ центр «Родина» за підтримки MRG.
У цьому заході взяли участь директор Київського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Сергій Подорожний, його заступник – Любов Онопрієнко, представники органів державної влади, громадські організації та особи з інвалідністю.

Фото без опису
Мета заходу привернути увагу до людей цієї категорії, їх проблем, захисту їх прав та благополуччя. Запросив усіх гостей до себе Гостинний дім "Покровський", Студениківська ОТГ була також представлена. Безпосередніми учасниками заходу стали Артем Фокша, Олександр Хомич та Ніна Дейнега. Супроводжуючий групи Альона Ігорівна Кононенко.
Зацікавлена розмова, обмін поглядами, чудова компанія і частування від господарів подарували приємні хвилини учасникам зустрічі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь