ІНФРАСТРУКТУРА

Дата: 20.12.2019 10:19
Кількість переглядів: 341

ТЕПЕР СТУДЕНИКІВСЬКА ОТГ З АВТОБУСОМ!

Фото без описуФото без опису
Подія про яку так довго мріяли і говорили більшість жителів громади нарешті здійснилася. Сьогодні у громаді з’явився новенький автобус марки Peugeot Boxer. У ньому 16 пасажирських місць та одне водійське. Поки що автобус має лише транзитні номери і навіть не має водія. Вартість його 1 193 550 гривень, придбаний він через тендерні закупівлі у ТОВ Автопасаж. Наразі автобус буде поставлено на облік у МРЕВ, потім треба отримати ліцензію на пасажирські перевезення (це найпроблемніше із завдань), далі буде напрацьовано графік руху, розроблено та затверджено сесією порядок користування транспортом та оплату і тільки після цього почнуться регулярні рейси.

Фото без описуФото без опису
« Одне із болючих питань мобільної доступності громади із придбанням автобуса буде вирішено, значно спроститься тепер і перевезення учасників художньої самодіяльності, будемо намагатися експлуатувати мікроавтобус ефективно та з користю для жителів громади. Усі питання використання будемо обговорювати зі старостами сіл, членами виконкому та депутатами. Це гарний подарунок громаді до Нового року!», - підсумувала Марія Олександрівна Лях, голова Студениківської ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь