ЖКГ

Дата: 22.12.2019 10:21
Кількість переглядів: 277

ОБСЛУГОВУВАННЯ БАГАТОПОВЕРХІВОК. ЧАСТИНА ДРУГА.

Фото без опису
Будинок культури села Переяславське майже повний:обговорюється питання надання комунальних послуг багатоквартирним будинкам.

Фото без опису
Розмова непроста і для жителів, і для комунального підприємства, і для громади. Після попереднього зібрання та консультацій із жителями будинків було напрацьовано рішення про передачу будинку в управління Комунальному підприємству «Господар». Саме про це доповіли на зібранні учасники ініціативної групи від кожного будинку. Однак жителі хочуть чітко знати: які види робіт будуть здійснюватися за їх кошти, яка вартість та як вирішити питання із заборгованістю, що виникла.

Фото без опису
Після численних обговорень та пропозицій, виступів старости села Михайла Романовича Ємельяненка, депутата громади Сергія Григоровича Адаменка, керівника комунального підприємства Миколи Андрійовича Кремешного, присутні одноголосно проголосували за: передачу багатоповерхівок на обслуговування саме КП «Господар»; досягнули домовленостей, що до наступної зустрічі керівник КП підготує разом із юристами громади проєкт договору на обслуговування із власниками квартир, із переліком та вартістю послуг; надання ініціативній групі переліку квартир – боржників. Про наступну зустріч буде повідомлено через оголошення та особисті зустрічі членів ініціативної групи із жителями. Орієнтовний час – кінець січня 2020 року.
Окрема позиція у багатоповерхівки, яка обговорює рішення про відмову від будь-якого обслуговування квартир, там власники ухвалюватимуть рішення самостійно, але для цього слід звернутися до громади із заявою.
Щодо підвищення комунального тарифу до трьох гривень за квадратний метр, голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях запропонувала встановити обґрунтований тариф без врахування накопичення коштів на модернізацію та ремонти, а на ці потреби збирати кошти окремо по мірі необхідності. «Питання якості життя жителів громади були і будуть пріоритетними, але головне для нас – це думка жителів, тому будемо збиратися доти, допоки не знайдемо рішення, що задовольнятиме усіх»,- зазначила Марія Олександрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь