СЕСІЯ

Дата: 24.12.2019 10:32
Кількість переглядів: 287

СОРОКОВА ЗАВЕРШАЛЬНА

Фото без опису
Завершальна сесія Студениківської сільської ради ухвалила важливі бюджетні рішення, а її проведення викликане проведенням сесії Київської обласної ради із затвердження бюджету.
Ще до початку роботи депутатів голова ОТГ суворо-пресуворо заборонила будь-які «побори» із батьків освітніми закладами. «Громада у повному обсязі фінансує усі потреби дошкільних та навчальних закладів у матеріалах, обладнанні, засобах побутової хімії, тому не припустимо збирання коштів із батьків», - зазначила голова ОТГ Марія Олександрівна Лях.
Отож, депутати внесли зміни до попереднього рішення «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2019 рік (в новій редакції) з наступними змінами та додатків до нього". Доходи по загальному фонду становлять 64 мільйони 326 тисяч, по спецфонду – 1 345 тисяч гривень, видатки відповідно по розділах витрат.
Затверджено бюджет Студениківської сільської ради на 2020 рік та Програму соціально – економічного розвитку.
Депутати також затвердили прогноз сільського бюджету Студениківської сільської ради на 2021-2022 роки, зокрема на 2021 рік прогнозуються доходи у розмірі 66, 4 млн. грн., на 2022 – 69, 3 млн. грн.
Також депутати затвердили штатний розпису апарату, закладів культури, освіти Студениківської сільської ради та її виконавчих органів на 2019 рік та додали до розпису посади операторів котельні.

Фото без опису
Також заслухано результати діяльності Студениківського інклюзивно-ресурсного центру в поточному році, план на 2020 рік та штатний розпис, які будуть оприлюднені на сайті.

Фото без опису
Депутати затвердили план роботи сільської ради та виконавчого комітету на 2020 рік.
У зв’язку зі змінами у законодавстві затверджено у новій редакції регламент роботи «Центру надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Студениківської сільської ради» та внесено зміни до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги на поховання.
Розглянули ряд земельних питань. На завершення Марія Олександрівна привітала депутатів із прийдешніми святами та подякувала за співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь