МЕДИЦИНА

Дата: 28.12.2019 12:40
Кількість переглядів: 260

У НАШОЇ МЕДИЦИНИ Є АВТОМОБІЛЬ

Напередодні Нового року ще одна радісна подія відбулася у громаді.
Наша медицина отримала новенький автомобіль коштом державної субвенції. Остання спрямована на розвиток медицини в сільській місцевості. Не секрет, що від мобільності і швидкості приїзду лікаря до пацієнта часом залежить не тільки здоров’я, а і саме життя, тому зараз цей термін значно скоротиться. Нові позашляховики передбачені для роботи сімейних лікарів, які працюватимуть у сільських амбулаторіях Київської області.


«Така подія для нас – справжнє свято. Ви пам’ятаєте, як ми відкривали Пункт екстреної медичної допомоги, воювали за свою первинку, проводили реєстрацію, укладали декларації з сімейними лікарями. Нині все це позаду, тепер ми працюємо над забезпечення лікарів діагностичним обладнанням і допомога у придбанні автомобіля для нас надзвичайно суттєва. Таке авто значно прискорить надання медичної послуги на місці, чим зробить її якіснішою», - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях поруч із новеньким Renault DUSTER.


Автівка, вартістю в пів мільйона гривень, використовуватиметься для обслуговування жителів всієї громади. Автомобілі Renault Duster є повнопривідними з підвищеною прохідністю, що забезпечить можливість доїзду медиків до кожного із населених пунктів громади.
«Сьогодні – це вимога часу. Адже є виклики пацієнтів, що проживають за 5 чи 7 кілометрів від амбулаторії. Звісно, що потрібно ще з собою взяти й аптечку, у якій має бути все для надання невідкладної допомоги. У такі віддалені місця я їздила своїм власним автомобілем. Тепер ми маємо економний і добре пристосований до їзди по наших дорогах автомобіль», — задоволено розповідає головний лікар громади Вікторія Анатоліївна Кормишева, яка до свого місця роботи поїхала на новенькому Renault DUSTER.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь