ВІТАННЯ З НОВИМ РОКОМ

Дата: 29.12.2019 12:52
Кількість переглядів: 332

Дорогі друзі, шановні жителі громади!
Ми з вами прожили напружений, але цікавий та змістовний рік. Нам вдалося втілити багато гарних ідей, наше життя було наповнено багатьма радісними подіями, які засвідчили, що громада росте і розвивається, тому нам є за що подякувати року 2019! Але за кожною щасливою подією стоять люди, які її здійснили, тож величезне спасибі всім, хто разом із нами будує Студениківську громаду.
Спасибі нашим платникам податків, завдяки їх чесній і в повному обсязі сплаті податків ми змогли збудувати і відремонтувати нашу інфраструктуру, підтримати соціальну сферу, допомогти освіті!
Спасибі депутатському корпусу за злагоджену роботу, яка прискорювала наш рух вперед. Спасибі членам виконкому, які підтримували соціальні запити населення і допомагали нам у роботі. Спасибі апарату ради, який трудився не покладаючи рук. Спасибі нашим партнерам, які взяли на себе виконання усіх будівельно-ремонтних робіт і, врешті, спасибі усім жителям громади, які підтримували, стимулювали, не дозволяли засидітись на одному місці. Щиро сподіваємось, що у наступному році до нашої громади доєднаються нові села і ми отримаємо новий поштовх до розвитку.
Сердечно бажаю такого ж натхнення і доброго настрою на рік прийдешній. Нехай разом із різдвяними колядками та новонародженим Божим дитятком у кожну родину прийде благополуччя, спокій та злагода. Нехай наступний рік буде мирним для України, буде роком розвитку і зростання!Щасливих і веселих новорічно-різдвяних свят!
З повагою голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь