СВЯТА ГРОМАДИ

Дата: 08.01.2020 13:03
Кількість переглядів: 325

НОВОРІЧНА ФЕЄРІЯ. КОЗЛІВ

Передноворіччя заповнило громаду веселими посиденьками, щирими вітаннями, чудовими переспівами і купою дитячої радості. Дивувало і село Козлів.
До красуні-ялинки, яка була практично однакова, як у висоту, так і у ширину додалися ще сніговики та годинник, який показував п’ятнадцять до дванадцятої.Фото без опису
А на сцені розгорнулося справжнє дійство! Змінювалися солісти, радував новими творами всіма улюблений колектив «Осіннє золото», справжньою віхолою закружляв хореографічний колектив під керівництвом П.О. Кірбабіної. Присутні щиро аплодували, підтримували знайомі мелодії, купали артистів у захоплених поглядах, а дівчата із народного хорового колективу та їх керівник викладалися на повну!
З побажанням миру, здоров’я – звернувся до всіх присутніх на святі в.о. старости Г.М.Кобялко. А потім естафету привітань прийняла голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях. «Чудові Новорічні та Різдвяні свята – це ще один привід зібратися разом усією родиною за спільним столом, подякувати старшому поколінню, вклонитися батькам, згадати предків і отримати наснагу на працю і віру у краще життя на весь наступний рік. Тому щасливого, благодатного і наповненого року. Процвітання селу і громаді, нових особистих досягнень кожному», - такими словами привітала присутніх голова громади М.О. Лях .
Приєднуючись до побажань хочеться сказати: бережіть себе і близьких, прощайте образи і не тримайте ні на кого зла. Будьте добрішими до оточуючих. Пам’ятайте – диво там, де в нього вірять!

Світлина від Студениківська об'єднана територіальна громада.

Фото без описуФото без опису

heart


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь