БЕЗПЕКА ГРОМАДИ

Дата: 11.01.2020 13:25
Кількість переглядів: 472

ЦЕНТР БЕЗПЕКИ СТУДЕНИКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Фото без опису
«З часу створення громади працюємо над діяльністю безпекового сегменту громади. Відразу взяли під своє крило пожежне депо, влітку 2019 року уклали договір на патрулювання із охоронною фірмою «Альфа-Безпека», поступово встановили камери відеоспостереження у всіх селах громади, окрім Сомкової Долини. У цьому селі вони будуть облаштовані у 2020 році. Труднощі були тільки із встановленням цілодобового спостереження за відеокамерами. Щоб це здійснити, приміщення повинне бути пристосоване до цілодобового перебування людей, тому усе вирішили об’єднати під одним дахом у приміщенні колишнього пожежного депо у селі Студеники. Добротна будівля, збудована ще за часів колишнього Радянського Союзу вимагала ремонту і оновлення», - так про цілеспрямовану роботу зі створення Центру безпеки говорить голова Студениківської ОТГ Марія Олександрівна Лях.

Фото без опису
Впродовж 2019 року проводили оновлення та реконструкцію приміщення. Насамперед змінили котли на ефективніші твердопаливні, замінили вікна на енергозберігаючі, вставили нові двері, зараз закінчуємо внутрішній ремонт приміщення. Диспетчерський пункт відеоспостереження практично завершений, після ґрунтовного ремонту працівникам буде тепло, затишно і комфортно, створено всі умови для роботи. Санвузли, ванна кімната, приміщення для відпочинку та нарад, окремо для рятувальників та служби правоохоронців. За найсучаснішими вимогами обладнано диспетчерський пункт відеоспостереження.
При облаштуванні приміщення використовували комплексний підхід, що передбачає зосередження усіх безпекових служб у одному місці. Тому по завершенню робіт - це буде справжній Центр безпеки громади. Тут базується рятувальна служба, пункт охорони правопорядку, диспетчерська служба та цілодобове спостереження і відеонагляд.

Фото без опису
Поруч із приміщенням обладнано гаражі на чотири паркомісця для тракторів КП «Господар» та наших автобусів, забезпечено належні умови для зберігання техніки. Загалом із бюджету громади на ремонт приміщення передбачено майже 950 тисяч гривень. Будівельні роботи продовжуються.
«Найбільша цінність будь-якої держави чи суспільства – це людське життя, тому головне завдання громади берегти його всіма можливими способами, а тим хто стоїть на його сторожі створити пристойні умови для виконання ними професійних обов’язків, над цим і працюємо», - підсумувала Марія Лях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь