ІНФРАСТРУКТУРА ПРОГНОЗ

Дата: 14.01.2020 13:38
Кількість переглядів: 316

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!
Щиро вітаю вас із приємною новиною, яка прийшлася якраз на Новорічні свята. Завдяки цілеспрямованій роботі виконавчого апарату сільської ради, старост сіл, виконкому та депутатів нам вдалося домогтися внесення до Програм Київщини трьох наших об’єктів!
До Програми будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів інфраструктури Київської області на 2020 рік - нашого об’єкту: Будівництво стадіону за адресою: вул. Привокзальна, 5а, с. Переяславське, виконавець робіт - Департамент регіонального розвитку та Студениківська ОТГ на дольовій участі за такими умовами – фінансування обласний бюджет - 12 723,017 тис. грн., бюджет громади - 2 245,238 тис. грн., загальна вартість - 14 968,255.тис. грн.

Фото без опису
До Програми енергозбереження (підвищення енергоефективності) Київської області на 2017-2020 роки на 2020 рік» ввійшли два об'єкти: Капітальний ремонт даху Студениківського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів за адресою: вул. Шкільна, 27, с.Студеники. Виконавець робіт - Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності облдержадміністрації на дольовій участі за такими умовами – фінансування обласний бюджет - 2 235,056 тис. грн., бюджет громади - 394,422 тис. грн. загальна вартість - 2 629,478 тис. грн.;
Капітальний ремонт будівлі Студениківського закладу дошкільної освіти «Малятко», яка знаходиться за адресою: вул. Корзуна, 8, с. Студеники. Виконавець робіт - Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності облдержадміністрації на дольовій участі за такими умовами – фінансування обласний бюджет - 6 008,708 тис. грн., бюджет громади - 1 060,360 тис. грн.загальна вартість - 7 069,068 тис. грн..
Виражаємо щиру вдячність Київській обласній державній адміністрації та Київській обласній раді за підтримку Студениківської ОТГ. Шановні колеги, ми спільно працюємо над розбудовою інфраструктури Київщини, тобто працюємо на кожного жителя області. Переконані, що разом ми зможемо більше. Голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь