СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

Дата: 21.01.2020 19:33
Кількість переглядів: 302

ОБДІЛЕНИХ ПОДАРУНКАМИ НЕ БУДЕ


Новорічні свята – привід ще раз повірити в диво і подарувати диво комусь, особливо дітям. Ось уже кілька років поспіль відповідно до обласної Комплексної програми підтримки сім'ї та забезпечення прав дітей «Щаслива родина – успішна країна» у період святкування новорічних та різдвяних свят Київська обласна державна адміністрація, Київська обласна рада, служба у справах дітей та сім'ї Київської обласної державної адміністрації традиційно проводять обласну благодійну акцію «З любов'ю до дітей». Мета акції - привітання дітей, які за станом здоров'я не мають фізичної можливості взяти участь у святкових новорічних програмах.


До вітання обласних посадовців доєдналися спеціалісти відділу освіти, охорони здоров'я, молоді і спорту, культури, туризму та соціального захисту населення Студениківської ОТГ разом з директором інклюзивно-ресурсного центру І.Ю.Бідюк відвідали вдома діток з обмеженими можливостями, привітали їх та вручили подарунки, надані КОДА та Студениківською ОТГ,


І дорослі, і малеча залишилися задоволені, бо не кожного дня до тебе додому приходить особисто Дідусь Мороз зі своєю внучкою Снігуронькою. А ще у кожному подарунку, окрім смаколиків, були побажання щастя, здоров’я, здійснення мрій і все це обов’язково справдиться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь