ПЕРСПЕКТИВИ РОСТУ

Дата: 25.01.2020 19:39
Кількість переглядів: 538

СЕМЕНІВКА ПІДТРИМАЛА СТУДЕНИКІВСЬКУ ОТГ
Жителі сіл Семенівка та Леляки сьогодні на громадських слуханнях ухвалили рішення про приєднання до Студениківської ОТГ.

Фото без опису
Цей вибір не був для Семенівки легким, бо кількамісячні сумніви поділили село на два табори. Одна частина хотіла приєднання до Студеників, інша – до Березані. Пристрасті вирували такі, що навіть у повітрі відчувалася напруга. Відслідковували хід зібрання місцеві, обласні ЗМІ і навіть канал 112. Після виступу головуючого Миколи Миколайовича Кочерги, сільського голови Семенівки, який дав коротку характеристику ситуації вибору, він надав слово Марії Олександрівні Лях, голові Студениківської ОТГ, яка розповіла про результати діяльності за два роки існування громади.

Фото без опису
Від Березанської ОТГ слово тримав голова громади Володимир Григорович Тимченко, який зазначив, що не має «права агітувати за свою громаду, але ми завжди вам раді».
Підтримав приєднання до Студениківської ОТГ також представник Пристромської громади Олексій Валерійович Слєпченко. Пристроми, як відомо, раніше вже підтримали приєднання до Студениківської громади, але досі цього бути не могло, так як Пристроми не межують зі Студениками, тобто все залежить від рішення Семенівки.
Альтернативних пропозицій теж було немало, але врешті рішення проголосували наступне: «за» приєднання до Студениківської ОТГ проголосувало – 179 жителів, «проти» – 101.

Фото без опису
Тут же на слуханнях було проведено позачергову сесію Семенівської сільської ради, яка підтримала рішення громади про приєднання до Студениківської ОТГ.
Це не означає, що об’єднання відбудеться вже завтра, але процес розпочато. Як зазначила голова Студениківської ОТГ: «Тепер будемо працювати разом на благо кожного жителя громади».
У залі були присутні і найменші жителі Семенівки, щиро бажаємо, щоб вони жили у заможній, самодостатній і щасливій громаді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь