СЕСІЯ

Дата: 06.02.2020 15:30
Кількість переглядів: 304

ЗВІТ ГОЛОВИ ЗАТВЕРДЖЕНО ДЕПУТАТАМИ

Фото без опису
Сорок друга сесія Студениківської ОТГ розпочалася зі звіту голови громади, який затвердили депутати.
Розгорнуте звітування перед громадськістю голови та старост відбудеться у кожному селі громади за таким графіком: 13 лютого о 12.00 у селі Козлів; 14 лютого о 10.00 у селі Соснова та о 13.00 у селі Сомкова Долина; 15 лютого о 10.00 у селі Студеники та о 15.00 у селі Переяславське.

Фото без опису
Також було затверджено звіт про виконання бюджету Студениківської сільської ради за 2019рік. Зокрема, до сільського бюджету у 2019 році надійшло 68 488,5 тис. грн., в тому числі доходи загального фонду сільського бюджету – 65 638,2 тис. грн., доходи спеціального фонду сільського бюджету – 2 850,3 тис грн. Видатки сільського бюджету становили у сумі 76 429,1 тис. грн., в тому числі видатки загального фонду сільського бюджету становлять – 49 4170,9 тис. грн., видатки спеціального фонду сільського бюджету – 27 258,2 тис. грн.
Основними джерелами надходження коштів до сільського бюджету є:
Податок на доходи з фізичних осіб – 80,2% надходжень (при плані 36001,5 тис. грн надійшло 38 191.1 тис грн.); акцизний збір: надійшло 2 012,6 тис. грн.; місцеві податки : надійшло 6 970.1 тис. грн. Планові показники доходної частини за власними надходженнями становить 105, 9% або 2 мільйони 648 тисяч гривень. Детальний звіт по бюджету буде опубліковано на сайті Студениківської ОТГ та оприлюднено під час звітів.
Було внесено зміни до рішення Студениківської сільської ради УІІ скликання від 23.12.2019 року №1055-40-УІІ «Про сільський бюджет Студениківської сільської ради на 2020 рік та додатків до нього» і залишки освітньої субвенції 703 тисячі передбачено: на п’ять комп’ютерів для школи села Переяславське, п’ять комп’ютерів для школи села Соснова, фотоапарат для школи с.Студеники, 7 мультимедійних комплексів – робоче місце вчителя для шкіл громади пропорційно. Також надали додаткові кошти на встановлення вуличних тренажерів для опорного закладу освіти с.Студеники, придбання котла для закладу культури села Сомкова Долина, додано також кошти на капітальний ремонт доріг громади, пільгове перевезення окремих категорій громадян. Детальніше інформацію можна прочитати на сайті громади.

Фото без опису
Депутати внесли зміни до рішення № 526-22-7 від 22.01.2019 року «Про затвердження Програми підтримки та розвитку охорони здоров’я на території Студениківської сільської ради на 2019-2021 роки» з наступними змінами. Перерозподілили залишок медичної субвенції на придбання легкового автомобіля для новозбудованої Амбулаторії у селі Переяславське. Також доповідач, головний лікар громади В.А. Кормишева, оголосила про роботу біохімічного аналізатора, щочетверга з 8.00 до 10.00 у тестовому режимі, який готовий до обслуговування жителів громади.
Депутати затвердили Програму відшкодування компенсацій за перевезення окремих пільгових категорій громадян та Порядок відшкодування за перевезення. Щороку на це передбачено близько 190 тисяч гривень. Наразі оформляється ліцензія на здійснення перевезень автобусом громади, паспорт маршруту та інші документи, про що доповіла В.П. Козелецька– головний спеціаліст з регіонального розвитку.
Сесія також надала згоду на добровільне приєднання Семенівської сільської ради Баришівського району та Пристромської сільської ради Переяслав-Хмельницького району до Студениківської об’єднаної територіальної громади
Було затвердження ліміт використання пального на 2020 рік для шкільних автобусів та адмінтранспорту
Депутати підтримали виділення одноразової матеріальної допомоги окремим громадянам, виділивши на це 66 тисяч гривень з бюджету громади.
Депутати також затвердили проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт приміщення Соснівського старостинського округу, будинку пожежної охорони у селі Студеники та капітальний ремонт Будинку культури с. Переяславське.
Розглянуто також 102 земельні питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь